🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

bande 1000w cratos lite olmayan modelini aldım. kutunun üzerinde atx 3.1 yazıyor ama psu üzerinde atx 3.0 yazıyor. teknobiyotik aradım. durumu izah ettim. resim istediler. bakalım ne diyecekler. tabii ki iade edicem o ayrı bir konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bande 1000w cratos lite olmayan modelini aldım. kutunun üzerinde atx 3.1 yazıyor ama psu üzerinde atx 3.0 yazıyor. teknobiyotik aradım. durumu izah ettim. resim istediler. bakalım ne diyecekler. tabii ki iade edicem o ayrı bir konu
şimdi döndüler basım hatası varmış. üreticen teyit edebilirsiniz dediler. bende yok iade edicem dedim

şimdi döndüler basım hatası varmış. üreticen teyit edebilirsiniz dediler. bende yok iade edicem dedim
İade alıcaklarmı

@bgrrcn Hocam tekrardan merhaba. PSU'yu açıp kapatırken tık diye bir ses geliyor mu?

Son düzenleme:

Ben 850w normal olan modeli aldım niye iade ediyorsunu sorun mu yaşadınız?

Bilgisayarı açıp kaparken. Böyle tık sesi gelir, o geliyor mu?
geliyormuş fanlardan duyamamışım fanları durdurdum ve kulagımı dayayarak denedim aç.ılıp kapanırken tık diye metalimsi bir ses geliyor

Tamamdır teşekkürler. Düşündügüm gibi röleyi çıkarmışlar tasarımdan. Röle olsaydı şöyle bir ses çıkardı:

evet tam olarak bu ses geliyor

geliyormuş fanlardan duyamamışım fanları durdurdum ve kulagımı dayayarak denedim aç.ılıp kapanırken tık diye metalimsi bir ses geliyor

evet tam olarak bu ses geliyor
O zaman röleyi farklı bir yere almışlar. Tekrardan teşekkürler.

Geri