Kardeşimin hesabını kasıyorum rankı bakır 3 çıkamıyorum hep toxicler var asıl rankım gold 2 hiç toxic yok herkes adam vuruyor ama bakırda adamlar beni vuruyor delirmemek elde değil.2300 saatim var. 5 yıldır oynuyorum ve aşırı memnunum. Cs go da oynuyorum ama artık gına geldi hep hile dolu oyun ne olacak bu böyle
vunguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hilevanguard gibi olmadıktan sonra sürekli kanser oyuncular karşımıza gelicek r6 oynuyo olmakla çok daha iyi yapıyorsun bence ikisininde kendine göre farklılıkları var tabi ama r6 nın vuruş hissiyatı bambaşka sanki ben sıkıyorum
kim?vunguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hile
Evet insanalr vunguard'ı iyi bir anticheat zannediyor. Bilgisayara indiği anda annenin kızlık soyadına kadar bütün bilgileri çeken, arkaplandaki çoğu uygulamanın çalışmasını bozan saçma sapan bir anticheat. Oyun bu kadar yeni olmasına rağmen hileler acayip derecede artıyor, CSGO gibi eski bir oyun olduğunda eğer vanguard'ı çok daha iyi bir hale getirmezseler CSGO nun şuanki halinden çok daha beter olur valorant.vanguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hile
vac la vanguard arasında dağlar kadar fark var karşılaştırılması mümkün bile değil ayrıca hiçbir hile yapan yayıncıya izin vermezlervunguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hile
aa foton gitmemiş hoEvet insanalr vunguard'ı iyi bir anticheat zannediyor. Bilgisayara indiği anda annenin kızlık soyadına kadar bütün bilgileri çeken, arkaplandaki çoğu uygulamanın çalışmasını bozan saçma sapan bir anticheat. Oyun bu kadar yeni olmasına rağmen hileler acayip derecede artıyor, CSGO gibi eski bir oyun olduğunda eğer vanguard'ı çok daha iyi bir hale getirmezseler CSGO nun şuanki halinden çok daha beter olur valorant.
bu forumda foton gitmesi için çok özel caba göstermen gerek, şuana kadar o kadar kural çiğnemişimdir ama daha bir kere fotom gitmedi. Fotosu gidenlere şaşırıyorum artık.vac la vanguard arasında dağlar kadar fark var karşılaştırılması mümkün bile değil ayrıca hiçbir hile yapan yayıncıya izin vermezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aa foton gitmemiş ho
sabahki sansürlü yazılardan sonra neyseki bir şey olmadı bir sorun da teşkil etmiyordu (bence)bu forumda foton gitmesi için çok özel caba göstermen gerek, şuana kadar o kadar kural çiğnemişimdir ama daha bir kere fotom gitmedi. Fotosu gidenlere şaşırıyorum artık.
mika daime adlı yayıncının heryerde hack olduğu konuşuluyor bende inanıyorum hack olduğuna cidden hack gibi gösteriyor kendini crossu yerden bir anda hs gidiyor hani şey vardır iyi oyuncular hs atmak için crossu hep kafa hizasında tutar arkadaş yerde veya ayak hizasında tutup anında hs atıyor