Wallpaper engine ile aynı görevi mi görüyormerhaba az önce rainmeter diye bir şey gördüm ve gözüme çok güzel geldi bende kurmak istiyorum ama performansı düşürürmü yada güvenlimidir
aynısı gibi ama ikonlarıda değiştiriyorWallpaper engine ile aynı görevi mi görüyor
peki güvenlimi hocam yani bi sıkıntı olmaz demiBende bu şekilde zannetmem düşeceğini belki 1-2 fps
Alıntıyı görüntüle
güvenli muhtmelen problem yaşamadım masaüstümde bu şekildeaynısı gibi ama ikonlarıda değiştiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki güvenlimi hocam yani bi sıkıntı olmaz demi
Raminin bir kısmını yeraynısı gibi ama ikonlarıda değiştiriyor
peki güvenlimi hocam yani bi sıkıntı olmaz demi
Bu wallaperın yüksek çözünürlüklüsünü nereden bulabilirim ?güvenli muhtmelen problem yaşamadım masaüstümde bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
kral bide varsa indirme linkini atarmısın sabah yeni pc gelince kurarımgüvenli muhtmelen problem yaşamadım masaüstümde bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Burdan ortadakini indirirsen 4k indiriyorRaminin bir kısmını yer
Bu wallaperın yüksek çözünürlüklüsünü nereden bulabilirim ?
kral bide varsa indirme linkini atarmısın sabah yeni PC gelince kurarım
kral final yazanı mı indireyim yoksa beta yazanı mıBurdan ortadakini indirirsen 4k indiriyor
![]()
Asus ROG HD Wallpapers | Background Images
0 Asus ROG HD Wallpapers and Background Images. Download for free on all your devices - Computer, Smartphone, or Tablet. - Wallpaper Abysswall.alphacoders.com
Rainmeter, desktop customization tool
Rainmeter allows you to display customizable skins on your desktop, from hardware usage meters to fully functional audio visualizers. You are only limited by your imagination and creativity.www.rainmeter.net
Final kullanabilirsin beta'da bug falan olabilirkral final yazanı mı indireyim yoksa beta yazanı mı