🔥İndirim Rajintek Cratos 850W PSU 4.301 TL

Bu ay içinde veya kasımda daha düşer mi fiyatı yoksa kesin alınmalı mı şimdi?
Bu fiyattan aşağısına bir daha Düşeceğini sanmıyorum. Alabilirseniz şimdi alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

High Power Performans Serisi 850W 80+Gold Atx 3.0 & Pcıe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) Hocam bu psu var bende yarı modüler bana tam modüler lazım sizce değiştirmeye değer mi?
1760184611384.webp

Bu modelden mi bahsediyrsunuz?

Genellikle düşüyor bu fiyatlara beklemek istersen bekle bence. Ben de Kasım bekliyorum. Geçenlerde 4kya düştü bu PSU. 1 ay sonra da bu fiyatlara düşer.
Öyle yapacağım büyük ihtimal bir de sağlam bir hazır sistem düşerse alıp kurtulmak en temizi denk gelir umarım.

Öyle yapacağım büyük ihtimal bir de sağlam bir hazır sistem düşerse alıp kurtulmak en temizi denk gelir umarım.
Ben de 1 aydan fazladır tek tek indirime düşen şeyleri toplayarak sistem dizmeye çalışıyorum. Ekran kartını en sona bırakarak. Benzer durumlardayız. Kasım bekliyorum ben de ya da güzel bir PSU düşerse almaya çalışıyorum. Geçenlerde 8500e Lian Li Edge Gold 1200 kaçırdım sadece ona üzülüyorum.

Ben de 1 aydan fazladır tek tek indirime düşen şeyleri toplayarak sistem dizmeye çalışıyorum. Ekran kartını en sona bırakarak. Benzer durumlardayız. Kasım bekliyorum ben de ya da güzel bir PSU düşerse almaya çalışıyorum. Geçenlerde 8500e Lian Li Edge Gold 1200 kaçırdım sadece ona üzülüyorum.
Aynı şekilde hocam neler alacağım az çok belli ama hâlâ başlayamadım tam içime sinen indirimler bulamadım.

Kötü bir model zaten. Kaçırmanız iyi olmuş bir bakıma. Ömür konusu muallakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,023
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri