İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,304
Premium ile 4.301 TL. A seviyesi PSU için bedava fiyat.
Raijintek cratos.
hocam platinyum hayırlı olsunPremium ile 4.301 TL. A seviyesi PSU için bedava fiyat.
Güzel fiyat bu indirim ben Enermax 1200w almadan olsaydı bunu alırdım büyük ihtimalle. Premium yanlış hatırlamıyosam ilk üyelik yaparken güzel indirim yapıyodu 30 tl ye mi ne premium üyesi olabiliyodun ilk ay.Premiumum yok da preium üyesi olsam kupon vs. geliyor mu ilk alışverişe özel?150 TL vardı 4226ya geliyor şu an
1tl şu an hocamGüzel fiyat bu indirim ben Enermax 1200w almadan olsaydı bunu alırdım büyük ihtimalle. Premium yanlış hatırlamıyosam ilk üyelik yaparken güzel indirim yapıyodu 30 tl ye mi ne premium üyesi olabiliyodun ilk ay.
30 TL yıllık olmasın? Ben sadece bir iki kez aynı hesapta 1 liraya üye olduğumu hatırlıyorum.Güzel fiyat bu indirim ben Enermax 1200w almadan olsaydı bunu alırdım büyük ihtimalle. Premium yanlış hatırlamıyosam ilk üyelik yaparken güzel indirim yapıyodu 30 tl ye mi ne premium üyesi olabiliyodun ilk ay.
Plat değildir de, güzel psu, golddurhocam platinyum hayırlı olsun
Bana diyor.Plat değildir de, güzel psu, golddur
İlk ay 1 TL sonraki aylar 49.90 TL yıllık yaparsan 360 TL. Devamlı 1 TL olamaz 1 TL ye su vermiyolar öyle olsa herkes premium alırdı30 TL yıllık olmasın? Ben sadece bir iki kez aynı hesapta 1 liraya üye olduğumu hatırlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Plat değildir de, güzel psu, golddur
He sen mi plat oldun hocamBana diyor.