islemci?MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Anakart sistem topladım ram 7200 MHz çıkarınca ekrana görüntü gelmiyor DRAM vs CPU Işıkları yanıyor fanlar çalışıyor nerde yanlış yapmış olabilirim
Rayzen 7 7800x3dislemci?
Çift slotTek slot ram mi var çift mi ?
Çift slot
Ram MHz yükseltince ekrana görüntü gelmedi bios güncellemesi yaparak düzelttim bu işlemleri çok yaparsam sıkıntı olurmuDdr5 ram lerde bir takım sorunlar var anakartin ram seçmesi, işlemcinin bile ram seçmesi durumu oluyor bende böyle sorunlar ile karşılaştım birkaç sistemde 6400mhz de bile çalıştıramadim hâlâ net bir sonuç alamadım sorunun uyumluluk olduğunu düşünüyorum ramin MHz sini düşürerek nerede çalışıyor kontrol edebilirsin he şunu da söyleyeyim ddr5 sistemlerde açılış süresi bile uzun olabiliyor ddr4 e göre
HayırExpo kapalıyken manual olarak artırmayı denedin mi?
Düzelttim derken 7200 de çalışıyor mu şuanda.Ram MHz yükseltince ekrana görüntü gelmedi bios güncellemesi yaparak düzelttim bu işlemleri çok yaparsam sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Anakart sistem topladım ram 7200 MHz çıkarınca ekrana görüntü gelmiyor DRAM vs CPU Işıkları yanıyor fanlar çalışıyor nerde yanlış yapmış olabilirim
Manuel yapınca oldu 7100 çalışıyorDüzelttim derken 7200 de çalışıyor mu şuanda.
Güzel şanslısın o zaman ses çıkarma devam etManuel yapınca oldu 7100 çalışıyor