- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,358
Benim Crucial Sport LT belleklerde Micron E-Die var, pek oc yediremedim 
Foto atsana abi. Bi yedirelim onlara. Micron çiplerin bellek okuma gecikmesi diğer değerelere göre aşırı fazla. Ondan da olmayabilir. Ne ayar denediniz?Benim Crucial Sport LT belleklerde Micron E-Die var, pek oc yediremedim![]()
İlk başta eksik sandım sonra devamındaki konuya bakınca düzelttimEksik gördüğünüz nokta varsa belirtin. Başım çok ağrıyor acele attım ondan. @crazyreign sende bak.
Her dakika eksikleri düzeltiyorum. Kusursuz oldu gibi.İlk başta eksik sandım sonra devamındaki konuya bakınca düzelttim
Sen ADAMIN DİBİSİNHer dakika eksikleri düzeltiyorum. Kusursuz oldu gibi.
Eyw kral.Sen ADAMIN DİBİSİN
Samsung B-Die (Doğrulaman lazım bazıları düşük kalite)Kanka en iyi çip hangisi diyelim?
Birkaç hafta sonra linkteki rami almayı düşünüyorum bunun çipini nasıl öğrenicem?Samsung B-Die (Doğrulaman lazım bazıları düşük kalite)
Alma der geçerim.Birkaç hafta sonra linkteki rami almayı düşünüyorum bunun çipini nasıl öğrenicem?
![]()
G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram özelliklerini incele, 689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim LPX'ler ne alemde peki?Samsung B-Die (Doğrulaman lazım bazıları düşük kalite)
Konu açmıyım o zaman bana yüksek mhz düşük clde kullanabileceğim ram öner.Alma der geçerim.
Sendeki Micron muydu? Linkini atsana RAM' in. Bir de Thaiphoon sayfasınıBenim LPX'ler ne alemde peki?Eğer B-Die en iyisi ise basayım OC'yi bruh
![]()