ram ekleme yardım edebilirmisiniz ?

Reaksiyon skoru
1
MSİ B150 GAMİNG M3 anakartım var 2x4 gb ram takılı 1 ve 3. slotta şimdi ben 2x4 ram daha almak istiyorum onları taksam diğer ramlarle aynı hızda çalışırmı sıkıntı olurmu anakartta dual channel destekliyor ??

Aynı hızda ram satın alman gerekiyor. örneğin eski ramlarin 1333mhz ise yeni alacaklarında 1333mhz olmalı yoksa pc açılmaz.

Hocam Voltaj, Cl değeri, DDRx, ve Mhz e dikkat etmelisin. Öncelikle anakartın maksimum kaç gb ve hangi mhz destekliyor onlara bak istersen. AIDA64 uygulaması iş görür.

MSİ B150 GAMİNG M3 anakartım var 2x4 gb ram takılı 1 ve 3. slotta şimdi ben 2x4 ram daha almak istiyorum onları taksam diğer ramlarle aynı hızda çalışırmı sıkıntı olurmu anakartta dual channel destekliyor ??
Öbür remlerle yeni takcaklarınız aynı mhz de olursa bi sıkıntı olmaz

teşekkür ederim peki bu cl değerine filan sökmeden bakabilirmiyim . birde sıkıntı söyle pubg oynarken 7 gb ram kullanıyor oyunda takılmalar olmaya başladı. ben ram yetmezliği diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Aynı frekanstaal yoksa çöp edersin ben bi keresinde denemiştim ama. Olmadı

teşekkür ederim peki bu cl değerine filan sökmeden bakabilirmiyim . birde sıkıntı söyle pubg oynarken 7 gb ram kullanıyor oyunda takılmalar olmaya başladı. ben ram yetmezliği diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hocam CPU-Z uygulamasını indir.Şuraya bak
abcabc.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri