RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,065
3733 16-21-19-19-36 1.4v dene bence. Ayarları nereye gireceğini biliyor musunAnakart Gigabyte B450m s2h . işlemci ryzen r5 3600x
3733 16-21-19-19-36 1.4v dene bence. Ayarları nereye gireceğini biliyor musunAnakart Gigabyte B450m s2h . işlemci ryzen r5 3600x
E die varmış. Ama D9VPP degil.3733 16-21-19-19-36 1.4v dene bence. Ayarları nereye gireceğini biliyor musun
Daha önce oc yapmadım . bir arkadaşım bu hafta buraya geleceğini söyledi ben yaparım dedi ama kesin değil. anlatırsan güzel olur. o gelmezse ben kendim yapacağım. birde anakartım 3600 mhz destekliyor diye biliyorum. 3733 sıkıntı yaratır mı ?3733 16-21-19-19-36 1.4v dene bence. Ayarları nereye gireceğini biliyor musun
Ben aynı anakartı kullanıyorum. 4400 MHz' e kadar sorunsuzca çıktım. 3733 CL16 RAM kullanıyorum imzama bakabilirsinDaha önce oc yapmadım . bir arkadaşım bu hafta buraya geleceğini söyledi ben yaparım dedi ama kesin değil. anlatırsan güzel olur. o gelmezse ben kendim yapacağım. birde anakartım 3600 mhz destekliyor diye biliyorum. 3733 sıkıntı yaratır mı ?
Tamam aynı anakartı kullanıyorsan çok güzel. peki bana nasıl yapıcağımı yazma yada fotograflama hangisine vaktin var ise yardımcı olabilir misin ? birde ramlere oc yaptıktan sonra test edin diyorlar. kararlılık programları var diyorlar . ismi nedir o programın ?Ben aynı anakartı kullanıyorum. 4400 MHz' e kadar sorunsuzca çıktım. 3733 CL16 RAM kullanıyorum imzama bakabilirsin
Hayır D30 kötü bir ram değil ?Kalitesiz Samsung çipler vardı herhalde, 3200 yaparsa şükretsin.
Memtest64/86Tamam aynı anakartı kullanıyorsan çok güzel. peki bana nasıl yapıcağımı yazma yada fotograflama hangisine vaktin var ise yardımcı olabilir misin ? birde ramlere oc yaptıktan sonra test edin diyorlar. kararlılık programları var diyorlar . ismi nedir o programın ?
Çipleri kötü olabilir, bazı kişilerde Zamazung B Die çıkabiliyor.Hayır D30 kötü bir ram değil ?
Bendeki iyi mi peki ?Çipleri kötü olabilir, bazı kişilerde Zamazung B Die çıkabiliyor.
Tamam bu programı da indireceğim. Nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilecek misin ? Aynı anakartı kullanıyormuşuz . yapacağım ayarlar senin yaptıklarının aynısı olacağından kolay yaparım hiç yapmamış olsam bile.Memtest64/86
BIOS' a giriyosun. 2. seçeneğe tıkladığında burası çıkar karşına. System memory multiplere 37 yaz entere bas 3733 olcak. Sonra altta memory timing mode var. Orayı manuel yap. Ve standard Timig Control deki autolara yukarıdan aşağıya sırasıyla şunu yaz. 16-20-19-19-36 Advanced Timing Control kısmındaki tRC ise 60 olmalı. Burayı ayarlayınca esc' ye bas ilk sayfaya gel.Tamam aynı anakartı kullanıyorsan çok güzel. peki bana nasıl yapıcağımı yazma yada fotograflama hangisine vaktin var ise yardımcı olabilir misin ? birde ramlere oc yaptıktan sonra test edin diyorlar. kararlılık programları var diyorlar . ismi nedir o programın ?