- Reaksiyon skoru
- 1,181
4800 değil miydi yaİşlemcin 4 slot Ram ile max 3600 mhz çalıştırabiliyor 6000 mhz üzeri hızlara çıkmak istiyorsan 2x Ram kullanmak zorundasın.
4800 değil miydi yaİşlemcin 4 slot Ram ile max 3600 mhz çalıştırabiliyor 6000 mhz üzeri hızlara çıkmak istiyorsan 2x Ram kullanmak zorundasın.
Com Dediğim Gibi Frekansın Çokta Bir Önemi Yok O.C İle Yükseltebiliyorsun Ve CL Değerini Manuel Olarak Ayarlayabilirsinde .Tekinin cl değeri düşük diğerinin mhz yüksek siz hangisini tercih ederdiniz
Bu olay DDR 4 de var mıydı hiç duymamıştım
am5 işlemcilere özel bir durum şuandaBu olay DDR 4 de var mıydı hiç duymamıştım
Hayırlısı diyelimam5 işlemcilere özel bir durum şuanda
Hocam burda mısınCom Dediğim Gibi Frekansın Çokta Bir Önemi Yok O.C İle Yükseltebiliyorsun Ve CL Değerini Manuel Olarak Ayarlayabilirsinde .
Sinerji Üzerindeki Alınır Durumda Fiyatıda Güzel .
Markalı cl değeri yüksek olmayan 4x16gb
minimum 6000mhz hızında ddr5 ram önerisine açığım.
Benim arkadaş 4 ram olarak 4x16 şeklinde kullanıyor ddr5 ve bios üzerinden hızı 6000 olarak gözüküyor bu normal miHocam burda mısın
Frekans 6000Mhz İse Normal Ama Dual Daha Mantıklı Yinede .Benim arkadaş 4 ram olarak 4x16 şeklinde kullanıyor ddr5 ve bios üzerinden hızı 6000 olarak gözüküyor bu normal mi
Performans düşer dedikleri bu değil miydi nasıl 6000 alabiliyorFrekans 6000Mhz İse Normal Ama Dual Daha Mantıklı Yinede .
Düşer Kim Dedi ?Performans düşer dedikleri bu değil miydi nasıl 6000 alabiliyor