Gözlemci⚔️
80+ Bronze
Sağolun hocam ben fazla guvenemdigim için almadımsanada hayırlı olsun
Sağolun hocam ben fazla guvenemdigim için almadımsanada hayırlı olsun
anakart üreticisinin ram destek listesinde var mı bu ramler?arkadaşlar yeni parçalar montaj yapıldı format atmadım daha anakart bios sürümü f4 normal hali eski baya anlıcağınız ramler şu an 4800 mhz çalışıyor xmp açtığımda aşşığdaki resim çıkıyor şimdi bios uptade yaparsam sizce sorunum düzelir mi viper venom 7000 mhz cl 32 ram var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
çalıştırıyor gariptir arkadaşımdada asrock'ın anakartında destek listesinde olmayan ram 6000mhz çalışıtrıyor sistem kafasına göre çalışıyor ama bazende siyah ekranda kalıyor açmıyor yani. msi b650m-p'de de başka bir kullanıcı aynı expo profil destek listesinde olmadığı için hatayı yaşadı. yani çalıştırıyor ama bazen mavi ekrana düşebiliyor veya siyah ekran kalabiliyor vs vs.normalde patriot ramlerde bunları destekliyor yazıyor ama 7000 mhz çalışıyor bende.
Alıntıyı görüntüle
anladım valla fiyatına göre ve cl değerine göre çalışması güzel oldu.çalıştırıyor gariptir arkadaşımdada asrock'ın anakartında destek listesinde olmayan ram 6000mhz çalışıtrıyor sistem kafasına göre çalışıyor ama bazende siyah ekranda kalıyor açmıyor yani. msi b650m-p'de de başka bir kullanıcı aynı expo profil destek listesinde olmadığı için hatayı yaşadı. yani çalıştırıyor ama bazen mavi ekrana düşebiliyor veya siyah ekran kalabiliyor vs vs.
Yok birebir aynı ramler fakat aynı ramlerin aynı çip aynı mhz aynı cl değerinde farklı marka olduğu için ve bu gigabyte model ram desteği konusunda çok iyi çalışıyor hardware unboxed videosunda da söylüyorduanakart üreticisinin ram destek listesinde var mı bu ramler?