haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Rampage Comfort ile ses kasılır mı?
sevmediğin yanı var mı ne kadar memnunsun =)Rahatlıkla kasabilirsin o civarlarda bir bütçen var ise öneririm kendım de kullanıyorum.
sevmediğin yanı var mı ne kadar memnunsun =)Hemde baya iyi kasılıyo sesin nerden geldiğini net bir şekilde anlayabiliyorum
Rahatlıkla kasabilirsin o civarlarda bir bütçen var ise öneririm kendım de kullanıyorum.
@kadiks @Efe Alper arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bu kulak pad leri çok çabuk yirtiliyor ve kafayi acıtıyor diyorlar dogrumudurHemde baya iyi kasılıyo sesin nerden geldiğini net bir şekilde anlayabiliyorum
Çok uzun kullanımda biraz ağrı yapıyor.Sonunda yararlı bir konu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@kadiks @Efe Alper arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bu kulak pad leri çok çabuk yirtiliyor ve kafayi acıtıyor diyorlar dogrumudur
Yaylı olanlardan mi alsam o zmn comfort modeli ama nasil ağritabiliyorŞuan kasıyorum mesela.
Çok uzun kullanımda biraz ağrı yapıyor.
Kulak pedleri benim yırtılmadı hala ama eğer yırtılırsa Rampage 30 liraya yeni pedleri temin ediyor.
padlerde bir sorun görmedim.Sonunda yararlı bir konu
@kadiks @Efe Alper arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bu kulak pad leri çok çabuk yirtiliyor ve kafayi acıtıyor diyorlar dogrumudur
4 5 saat kullanımda kulak acıtabiliyor. Kulak kepçe boyuna göre değişen bir durum.sevmediğin yanı var mı ne kadar memnunsun =)
sevmediğin yanı var mı ne kadar memnunsun =)
Tamam sağolunpadlerde bir sorun görmedim.
4 5 saat kullanımda ağrı yapıyor.
4 5 saat kullanımda kulak acıtabiliyor. Kulak kepçe boyuna göre değişen bir durum.