Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,655
model nasıl bilmiyorum ama bu bütçelere rampage karşıtıyımmuadili fury x'te alınabilir ben hayber iks alırdım
model nasıl bilmiyorum ama bu bütçelere rampage karşıtıyımmuadili fury x'te alınabilir ben hayber iks alırdım
Benim düşüncem ses kalitesi olarak daha iyi, sıkıntı yok.bende kullanıyorum. blacksharka sağlam değil demiyorumda drop plus malzeme olarak daha kaliteli
hocam kulaklık rampage bile ait değil furylevelin kulaklığı rampage yapsa bu kadar güzel yapamazdı. furylevel malzemeden kısmayan markalardan birisi fury x'te en kaliteli kulaklıkları ses ve malzeme bakımından cloud 2'ye rakip. cloud 2'nin tek avantajı alüminyum gövde onun için cloud 2'ye +1 veririm. Kingstondan ayrıldıktan sonra hyperx kaliteyi düşürdümodel nasıl bilmiyorum ama bu bütçelere rampage karşıtıyım
fury level yt kanalımıydı? öyle bi kanal hatırlıyorumhocam kulaklık rampage bile ait değil furylevelin kulaklığı rampage yapsa bu kadar güzel yapamazdı. furylevel malzemeden kısmayan markalardan birisi fury x'te en kaliteli kulaklıkları ses ve malzeme bakımından cloud 2'ye rakip. cloud 2'nin tek avantajı alüminyum gövde onun için cloud 2'ye +1 veririm. Kingstondan ayrıldıktan sonra hyperx kaliteyi düşürdü
marka hocamfury level yt kanalımıydı? öyle bi kanal hatırlıyorum
hem kanal hem markamarka hocam
![]()
Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye fiyatlarını Akakçe ile takip et! Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
drop plus güzeldir şuan da kullanıyorum aktif ama git 150-200 lira farka cloud 2 al![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
gözüme baya tuttu bu fiyata çıkarılabilir mikrofonlu 50mm sürücülü daha güzel bir kulaklık bulamadım kullananlar yazabilir mi @ArdaM
bütçem 1000 TL civarı
mik çıkıyor usb ile bağlanıyor hatanız var3.5mm ile bağlanması sıkıntı ve mik çıkmıyor
ve ben 389 liraya aldım o fiyata bedava kulaklıktı o zamanda cloud 2 800 liraydı yani arada yüzde 100 den fazla fark vardı yani alınırdı şuan alınmazdrop plus güzeldir şuan da kullanıyorum aktif ama git 150-200 lira farka cloud 2 al
hayır senin hatan var v2x de mik çıkmıyor ve 3.5m ile bağlanıyormik çıkıyor usb ile bağlanıyor hatanız var
akakçeden baktığımda cloud 2 nin 14 gün sonra tahminen 900 e ineceği görünüyor onu beklerimhocam benim bir kaç cevabıma denk gelmişsinizdir belki kulaklıklarda az çok deneyimim oldu drop plus da kullandım. Ses olarak gür temiz dip ses yok cızırtı yok gönlünüz rahat olsun. Ama kulak padleri tam kulağımı kavramadı üstünde durdu böyle kulaklarımı içeri soksam da her kulaklıkta g pro da bile olduğu gibi içine değiyor o kadar kalın süngerlere sahip değil.
Akıllı yastık olduğu için bir zaman sonra çok büzülüyor engel olamıyorsunuz bu duruma iyi bir durum mu bana göre değil bende şu an bu kulaklık yatıyor kullanmıyorum bayadır. Tr deki ilk 4 stoktan birini almıştım hatta öyle diyim size. 7.1i fps. için ses kasması falan muazzam dizi film için güzel