Rampage Drop Plus Hk.

dostum üzmek istemem ama bu dediğim yüksek ihtimal olacak şimdi covid 19 olduğu için iade almazlar bird

ağa sana demedim ben bu iki marka kabul etsende etmesende çöp bu kulaklık iyi olabilir ben genel anlamda çöp diyorum
Kanka iade almama gibi bir şansları yok bu tüketici hakkı 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkım var. N11 satış ve iade kurallarında da var bu. Kutu içeriğini eksiksiz geri verdiğin an bir problem olmuyor.

Drop Plus, HS35 ve Arctis 1/3 den daha iyi.
Deneyimle sabit, dert etme.
Fakat bu oyuncu kulaklığı.
Müzik için yapılmamış.
Bahsettiğin kulaklığa baktım.
300 TL tek amacı müzik olan kulaklık.
Fakat 10 kat iyi olması biraz garip.
Ürünün sorunlu olabilir, bilmiyorum.
Arctis 3'ün konforu yeter.Ben arctis 3 kullandım Drop plusu internet kafede denedim bence Arctis 3 daha iyi.

Arctis 3'ün konforu yeter.Ben arctis 3 kullandım Drop plusu internet kafede denedim bence Arctis 3 daha iyi.
Konforuna laf etmedim, Arctis üzerine kulaklık yoktur rahatlıkta.
Fakat asla ses kalitesi o fiyatı hak etmiyor.
Drop Plus çok daha iyi ses olarak.

Ses olarak Drop plusun sesi daha fazla sanki Arctis serisinin sesi az geliyormuş gibi ama kalite ve konfor olarak Steelseries.
Kalite derken ne demek istediniz?
Rahatlık hariç her konuda Plus'un gerisinde.

Kalite derken ne demek istediniz?
Rahatlık hariç her konuda Plus'un gerisinde.
Kanka Drop Plus'ı biraz abartıyor olabilir misiniz? Anker markasını hiç denedin mi bilmiyorum ama cidden bendeki ankeri bir denesen drop plus'a tükürürsün o derece ve 230 TL ye aldım indirimdeyken :D

Kanka Drop Plus'ı biraz abartıyor olabilir misiniz? Anker markasını hiç denedin mi bilmiyorum ama cidden bendeki ankeri bir denesen drop plus'a tükürürsün o derece ve 230 TL ye aldım indirimdeyken :D
Drop Plus ile Hyperx Cloud II yi karşılaştırdık.
Neredeyse eşitler, Cloud II bir tık iyi.
Fakat Drop Plus daha rahat ve mikrofonu daha iyi.
Kompakt yapısı da cabası, o derece iyi.
O yüzden böyle konuşuyorum. :D

Drop Plus ile Hyperx Cloud II yi karşılaştırdık.
Neredeyse eşitler, Cloud II bir tık iyi.
Fakat Drop Plus daha rahat ve mikrofonu daha iyi.
Kompakt yapısı da cabası, o derece iyi.
O yüzden böyle konuşuyorum. :D
Kanka bu dediklerini cloud 2 kullanan arkadaşıma anlatıyorum, bir ağlıyor bir ağlıyor 'abi hyperx yaaaaa rampage daha iyi olamaz, 400-500 liralık rampage nasıl cloud 2 olsun abi' diyor :D ne drop plus ne fury x'in cloud 2'ye yaklaşabileceğini düşünüyor garibim.

Kanka bu dediklerini cloud 2 kullanan arkadaşıma anlatıyorum, bir ağlıyor bir ağlıyor 'abi hyperx yaaaaa rampage daha iyi olamaz, 400-500 liralık rampage nasıl cloud 2 olsun abi' diyor :D ne drop plus ne fury x'in cloud 2'ye yaklaşabileceğini düşünüyor garibim.
Drop Plus Cloud II den kötü ama yakın sayılır.
Fury X ise tokatlar Cloud II yi. :D

@ArdaM @keremcnsz24 Gamepower Kizaru nasıl? yt'de incelemesini izledim de fena değil gibi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,676
Üyeler
190,783
Son üye
omerov
Geri