Rampage ekipmanlar alınır mı?

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
480
Klavye mouse kulaklık hepsini bir arada soracağım o yüzden tek bir konu açıyorum

Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard
RAMPAGE R36 DROP 7.1 USB SURROUND GAMİNG MİKROFONLU KULAKLIK
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse

Bu ekipmanları kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirlerse mutlu olurum.

Dostum o ekipmanları kullanmıyorum fakat Rampage markası kullanıyorum yıllardır. Hiç pişman olmadım klavye, mouse, kulaklık hepsi Rampage markalıdır. 3-4 seneden beridir de kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim. Bu ürünlerinde de sıkıntı çekmeyeceğine inanıyorum.

Dostum o ekipmanları kullanmıyorum fakat Rampage markası kullanıyorum yıllardır. Hiç pişman olmadım klavye, mouse, kulaklık hepsi Rampage markalıdır. 3-4 seneden beridir de kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim. Bu ürünlerinde de sıkıntı çekmeyeceğine inanıyorum.

Teşekkürler

Rampage full seti olan birisi olarak konuşayım; önermiyorum. Lütfen paranı daha iyi markalara yatır pişman olmazsın. Ama Rampage alırsan pişman olma ihtimalin yüksek.

Rampage full seti olan birisi olarak konuşayım; önermiyorum. Lütfen paranı daha iyi markalara yatır pişman olmazsın. Ama Rampage alırsan pişman olma ihtimalin yüksek.

Hangi modelleri kullanıyorsun ve ne zamandır kullanıyorsun?

Klavye mouse kulaklık hepsini bir arada soracağım o yüzden tek bir konu açıyorum

Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard

Ben Rampage' in HYDRA R6 RGB mekanik klavyesini kullanıyorum. Gayet memnunum. Tabi ki de bunlar elektronik cihaz kapsamına girdiği için ufak bir yerlerinde bir sıkıntı olabilir eğer alıyor olduğun yer kaliteli bir site ise sen kutuyu açarken video çek gönder değişim talep edebilirsin. Ben gayet memnunum. 4-5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı.

Ben Rampage' in HYDRA R6 RGB mekanik klavyesini kullanıyorum. Gayet memnunum. Tabi ki de bunlar elektronik cihaz kapsamına girdiği için ufak bir yerlerinde bir sıkıntı olabilir eğer alıyor olduğun yer kaliteli bir site ise sen kutuyu açarken video çek gönder değişim talep edebilirsin. Ben gayet memnunum. 4-5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı.

İnternetten alınca bi sıkıntı çıktığında uğraşmamak için evime yakın olan vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum fiyatları internete göre biraz daha fazla olsada ordan almayı düşünüyorum

Hangi modelleri kullanıyorsun ve ne zamandır kullanıyorsun?
Rampage SMX - R15
Rampage KB R88
Kulaklık Rampage SN R7
Pad Rampage Shambles

Hatta tek tek ne sorunları var yazayım. Başkalarının aklında soru işareti kalmasın.
Anlatmadan önce hak yemeyeyim. Firmaya ulaştım, göndermemi isteyip, inceleyeceklerini söylediler.

Oyunlarda çok önemli rol oynayan mouse'un sağ tuşu diğerine göre daha sert oldu.
Klavye de yazarken bazen iki kere ayn harf çıkıyor sorun benden olabilir. Elime rahat değil.
Kulaklığın kalın bir kablosu var. Bazen tık tık ses çıkarıyor. Yanlış takarsan kulağını ağrıtıyor.

Valla ben 2 yıldır SN-RW1 kullanıyorum 180'e almıştım zamanında çok güzel bir kulaklık yani o fiyata bu ürün.

Bazı modelleri dışında pek tavsiye edeceğim bir ürün markası değil kendisi.

Özellikle klavye ve mouse olarak o paralar rampage e verilmez.

Geri