Rampage ekipmanlar alınır mı?

Klavye mouse kulaklık hepsini bir arada soracağım o yüzden tek bir konu açıyorum
Ben logitech g213 prodigy alırdım ama membran 500 e çıkardan ck 350 var sana kalmış bişey
Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard
RAMPAGE R36 DROP 7.1 USB SURROUND GAMİNG MİKROFONLU KULAKLIK
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse

Bu ekipmanları kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirlerse mutlu olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logitech g213 prodigy alabilirsin ama membran veya 500 e çıkıp ck350 alabilirsin

Dostum rampage ile ilgili tek bir felsefe üzerinden hareket ediyorum. eper alacağın rampage ürün fazla ucuzsa muhtemelen dandiktir örnek:
rampage dlk 5115 model klavyeyi kullanıyorum aldığımda 130tl civarındaydı ve inanılmaz pişmanım. bilek desteğine elimi her koyduğumda cart curt ses çıkıyor boşluk tuşu sallanıyor ses kontrol tekerleği çok kolay sökülebiliyor ve klavyenin aksamı gözüküyor bazen tuşlar içerde kalıyorve çok fazla gereksiz eklenti var boyutu büyütüyor ancak
bazı ürünleri var ki inanılmaz kaliteli ve ucuz örnek
rampage r36 drop:
mobil, pc, konsollar gibi geniş bağlantı seçenekleri mevcut. mikrofonu o fiyata (245) inanılmaz kaliteli ve sökülebilir. bu yüzden yolda yürürken de kullanılabilir oluyor kablosu örgü ve dokundukça 'kaliteli' dedirtiyor. ben ilginç bir şekilde indirimden 100 e aldım :P

yani markayı tek ürünle yargılamamak gerek dostum
yanlışım varsa düzeltin

Klavye mouse kulaklık hepsini bir arada soracağım o yüzden tek bir konu açıyorum

Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard

Kulaklık rampage vardı 5 sene ben kullandım şuan hala arkadaşım kullanıyor hiç ses değişmedi canavar gibi

klavye için fazla yüksek fiyatı var. daha düşük fiyata aynı markadan daha iyi bir klavye :

Rampage
Hydra R6

kulaklığı aşşırı aşşırı şiddetle öneriyorum kafa yapımız aynı değildir ancak bana bu kadar rahat hissettiren hiç bir şeyi kafama takmamıştım ben.

o mouse yerine logitech g102 (g203 ile aynı sadece isimleri değişik) prodigy alınabilir. rampage/gamepowr mouse kullandım yanlardaki tuşları pek kullanışlı gelmedi hangisi içine sinerse

Bende rampage shine smx rx15 var memnundum fakat 4ayda yan taraflarının yapışkanları ele gelmeye başladı.Rgbsi vs aşırı güzel dediğim gibi tek sorunu bu ve bu da büyük bir sorun.
Kulaklıkta ise rampage pulsar kullanıyorum 4 aydır.Onun hakkında ise şunları söyleyebiirim
Rgbsi yok gibi bir şey ki zaten kulaklıkta fazla bir rgb aramıyorum şahsen ben.Ses kalitesi harika ötesi diyemem fakat kesinlikle çok yüksek sesler veriyor 3d modu var ayrıca titreşim modu var uzun süreli onları kullanmazsın fakat kısa süreli arada bi 15-20dk güzel deneyimler sağlıyor.Oyunda ses kasma olarak ise önceden 9 ay logitech g430 kullandım ve ben hiçbir performans kaybı yaşamadım csgo da hala çok rahat ses kasabiliyorum.Rahatlığa gelirsek logitech g430la kıyaslanamayacak kadar kötü fakat 170tlydi ben alırken yani çok bir rahatlık beklememekteydim.Asıl amacım cs go gibi oyunlarda ses kasmak oldugundan mutsuz kalmadım.Önerir misin derseniz kesin alın demem fakat kötü bir kulaklık değil kesinlikle ciddi anlamda yüksek sesler veriyor
Ayrıca bir eksisini daha unutmuşum cızz sesi geliyor ve bu modelde kronikmiş sanırsam öyle okumuştum çok rhatsız etmiyo fakat arada ayar oluyorsun :)
Rampaage kısa süreli kullanımlarda kötü değil fakat uzun sürelerde kullanılır mı derseniz ben rampage önermiyorum malzeme kalitesinden olabilir çok uzun süre götüremiyor belki de benim kötü kullanışımdır.

Geri