Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Rampeç reyizzzzzzz (!)
hangi videoRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Mekanın Sahibi Rampage Geri Geldi Açın Yolu Piyasada Rakip Olacak Laptop KalmayacakRampeç reyizzzzzzz (!)
Moderatörler Videoyu Silmiş Ama Ben Reklam Yapmadımki Bilgilendirme İçin Koydumhangi video
Rampeçden daha iyi markamı var piyasanın kıralı! Bize bomba hediye ediyor rampeç başkası yapmıyor rampeç kıraldırrrr!!Mekanın Sahibi Rampage Geri Geldi Açın Yolu Piyasada Rakip Olacak Laptop Kalmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rgb Klavye Var +100 fps yaniRampeçden daha iyi markamı var piyasanın kıralı! Bize bomba hediye ediyor rampeç başkası yapmıyor rampeç kıraldırrrr!!
Şakadır ciddiye alan olmaz umarım :d
Kardaşim Rampage Çalmıyor Senin Beynin Çalınmış Bence Bilip Bilmeden İftira ATMARampage denilen firma çinden, ordan burdan ürünleri alıp logosunu basan bir aracı firmadıdır.Tamam fp olarak klavye vs alınır ama asla güvenim üst seviyede para verilmez.
Vy cağınaRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Çoğu firma zaten böyle yapıyor hp aorus lenovo monster casper daha sayamayacağım bir sürü firma önemli olan fiyat özellik ve teknik destektir bence aslında bu tam olarak marka basma değilde oem üretim dediğimiz durum var örneğin ben clevo firmasına gidiyorum ben bu kasada şu özellikleri istiyorum diyoruz onlarda üretiyorRampage denilen firma çinden, ordan burdan ürünleri alıp logosunu basan bir aracı firmadıdır.Tamam fp olarak klavye vs alınır ama asla güvenim üst seviyede para verilmez.
Gta açıyo mu (!)Rampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
AçıyorGta açıyo mu (!)
Açıyor hemde 20 taneGta açıyo mu (!)