🔥İndirim Rampage KL-R77 OYUNCU KOLTUĞU 7.255 TL

Yoach

80+
Reaksiyon skoru
67
Bende aynısını kullanıyorm çok memnunum 3 ay da taksit yapıyor unutmayın

Aynız zamanda başka koltuklar da indirimde buyrun link

Evde xdrive firtina kullanan birisi olarak magazada birgun rampage koltuklari denedim tek kelime ile REZALET. Sunger kalitesizligi ben burdayim diye bagiriyordu

6 7 hawk koltuk yok mu ?

beyler bunla kalite olarak Rebelx ile ne fark vardır?

Bende aynısını kullanıyorm çok memnunum 3 ay da taksit yapıyor unutmayın

Bu fiyata hawk varken değer mi? Artıları eksileri nelerdir hocam?

4 yıldır aynısını kullanıyor gayet iyi memnunum.

PowerBoost'un oyuncu mu koltuğu varmış:kappa:İlk kez gördüm.

Bu gaming koltuklar adam sirkilemeden başka bir şey değil. Dxracer'in güzel bir koltuğuna sahibim bir gün tesadüfen X marka'da ofis koltuguna oturdum ve dolandırıldığımı anladım. Ofis koltukları gaming koltuklardan cok daha rahat.

1.2 daha koyup hawk alınmaz mı ya rampagenin malları pek kaliteli olmuyor.

kendinize bir iyilik yapın ve full kumaş bir koltuk alın

ben bunu 2. elde 3 bin tl ye aldım o yüzden çok memnunum aslında ama şöyle diyebilirim 160 kilo taşıyabiliyor oturma ksımı oldukça geniş bağdaş dahi kurabiliyorum kafa yastığı gerçekten oldukça rahat tek derdi aslında kumaş olabilirdi ama kışın 10 numara oluyor bunlar da şahsi fikrim ucu ucuna alacaksanız ben 7 bine zor çıkıyoırum dediğinizde gerçekten çok güzel bir koltuk bende bir de aile evimdeki pc ye aldığım xdrive sancak var hiçbir farkları yok bunu rahatlıkla söyleyebilirim ayrıca bu daha büyük olduğu için çokca rahat ettim kolları 4d yatak gibi yatılıyor ben 1,82 boyum 89 kilom var güvenle devrilirmi diye korkmadan tam yatma modunda ayaklarım hava da kalıcak şekilde rahat ediyorum biraz algı meselessi

Geri