rampage psu hakkında

Reaksiyon skoru
4
arkadaslar benim doğum günüm geliyorda benim simdiki psuyum rampage 600 watt bana doğum günüme kadar bu psuyu dayanarmı çünkü baktım forumlarda patlamıs felan diyolar korkuyorum bide pahalı olmayan bir psu öneririsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar benim doğum günüm geliyorda benim simdiki psuyum rampage 600 watt bana doğum günüme kadar bu psuyu dayanarmı çünkü baktım forumlarda patlamıs felan diyolar korkuyorum bide pahalı olmayan bir psu öneririsiniz
bu arada doğum günüm 10 haziran

bu arada doğum günüm 10 haziran
belli olmaz şans işi

Patlamaz merak etme. O zamana kadar idare eder. Fsp hydro k 500w veya xpg pylon 550w öneririm

Patlamaz merak etme. O zamana kadar idare eder. Fsp hydro k 500w veya xpg pylon 550w öneririm

Rampage RAMPART RGB MESH 600W 80 Plus Bronze 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA bu kasaya suanki kasam bu buna rtx 3060 sığarmı​

Hydro K ise yeterlidir

Modele bağlı. 3 fanlı ve uzunsa sığmayabilir
oc almayacağım ya normal alacağım 2 fablı

Hydro K ise yeterlidir

Modele bağlı. 3 fanlı ve uzunsa sığmayabilir
bu arada psu yu falan 3 ay önce aldım

Rampage RAMPART RGB MESH 600W 80 Plus Bronze 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA bu kasaya suanki kasam bu buna rtx 3060 sığarmı​

oc almayacağım ya normal alacağım 2 fablı

bu arada psu yu falan 3 ay önce aldım
hangi model tahminen idare eder powerboost yada izoly olsa patlayabilir derdim 2 fanlıysa sığar

AHBC almayın Hydro k alın

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,571
Üyeler
201,790
Son üye
fatal8way