Rampage Zenith pro alınır mı?

Silentac

80+
Reaksiyon skoru
79
Abdullah abinij videosunu izledim. Şu an fiyatı MediaMarkt'ta 2500 olması gerekiyor. Rampage'in çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama herkes F/P olduğunu söylüyor ve ben fareden pek anlayan biri değilim. Wraith mouse önereceksiniz biliyorum uzun süredir araştırıyorum. Hoşuma giden bir VGN Dragonfly F1 Pro vardı hemen hemen aynı fiyat ama emin olamadım bu mouse daha iyi geldi gözüme. Sizin yorumunuz nedir?

https://www.rampage.com.tr/products...GL6ioSByv3WM5KB0unZhbLmodlZWYNTcrGHr6nVywX6qK

Abdullah abinij videosunu izledim. Şu an fiyatı MediaMarkt'ta 2500 olması gerekiyor. Rampage'in çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama herkes F/P olduğunu söylüyor ve ben fareden pek anlayan biri değilim. Wraith mouse önereceksiniz biliyorum uzun süredir araştırıyorum. Hoşuma giden bir VGN Dragonfly F1 Pro vardı hemen hemen aynı fiyat ama emin olamadım bu mouse daha iyi geldi gözüme. Sizin yorumunuz nedir?

https://www.rampage.com.tr/products...GL6ioSByv3WM5KB0unZhbLmodlZWYNTcrGHr6nVywX6qK
Rampage Malzeme Kalitesi Olarak Falan Hep Geride Genel olarak Ama İleriye Dönük Olmaz

İyzico 500tl cashback var daha mantıklı bir seçim olur

Yumurta sekline alismasi zor cok iyi faredir ama ben alisamadim iade etmistim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta buradan CPI testine bakarak aldim iyi diye ama dedigim gibi yumurta sekli herkese gore degil

Logi G305 Wireless aldim yine CPI testine bakarak oda cok iyidir yani, sensore bu kadar takilmayin e-sporcular takilmiyor :D

3395 olmayan ama CPI testi, sensor latency olsun cok iyi olan fareler var, Glorious farelerde baya iyi mesela

Kisacasi bu 3395 furyasi 2 sene oncesine kadr yoktu bir ton 3395 turedi piyasa da alinca ne oluyor hic bir sey he uygun olanlara lafim yok ama pahali olanlar sacmaliktan baska bir sey degil ama param var ve goruntusu onemli doyrsaniz alabilirsin lafim yok.

Bu rampage olanda da maksimum kapak uzerinde ki logo silinir uzun vadede gider

İyzico 500tl cashback var daha mantıklı bir seçim olur
500TL cashback ile buda alinir mesela hayir demem asla sekli guzel donanimi guzel

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri