Çözüldü✓ Rastgele açılan site

Lurn

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar, son zamanlarda bilgisayarı ne zaman açsam açıldığı anda bu site karşıma çıkıp duruyor bir şeye tıklamasam bile ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
IMG_5666.webp

Merhabalar, son zamanlarda bilgisayarı ne zaman açsam açıldığı anda bu site karşıma çıkıp duruyor bir şeye tıklamasam bile ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar, son zamanlarda bilgisayarı ne zaman açsam açıldığı anda bu site karşıma çıkıp duruyor bir şeye tıklamasam bile ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
chrome'a tıkladığında mı yoksa pc açıldığı gibi anında mı açılıyor

Açıldıktan birkaç saniye sonra bir şeye tıklamadan açılıyor

Virüs gibi bir şey mi neden kaynaklı olmuş olabilir
benim yaşadığım kadarıyla şuanda sende yaşanan sadece göz rahatsız eden tipten. malwarebytes gibi programlardan herhangi biri ile temizlik yap bakalım, düzelmez ise tek çözüm format olacaktır. ben bilgisayarı formatlayamam dersen hep karşına çıkar sadece. ilerleyen süreçte bilgisayarında fazladan zorlanma vs olursa bilgilerini yedekle format çek

benim yaşadığım kadarıyla şuanda sende yaşanan sadece göz rahatsız eden tipten. malwarebytes gibi programlardan herhangi biri ile temizlik yap bakalım, düzelmez ise tek çözüm format olacaktır. ben bilgisayarı formatlayamam dersen hep karşına çıkar sadece. ilerleyen süreçte bilgisayarında fazladan zorlanma vs olursa bilgilerini yedekle format çek
Formattan önce bunu deneyeyim o zaman teşekkür ederim iyi akşamlar

Geri