Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
nk
Satıcı Amazon TR

Razer Atlas - Cam Fare Altlığı (Birinci Sınıf Temperli Cam, Ultra Pürüzsüz Yüzey, Mikro Kazınmış Yüzey, Kir ve Çizilmeye Dayanıklı, Daha Sessiz Fare Hareketleri, Kaymaz Kauçuk Taban) Beyaz

https://amzn.eu/d/fX4Z6lz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin
Kullanan var mı ki nasıl bir şey rahat mı kullanımı

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
nk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Ahmet Yıldırım
Mousepad'a 1800 lira para veren birinin indirim kovalamasına ihtiyacı yoktur bence. Mousepad'a 1800 lira para mı verilir?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
nk

Ekler

• Screenshot_2024-11-28-11-11-08-614_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-28-11-11-08-614_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    160.1 KB · Hit: 83
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Emeğinin karşılığını alıyorsan, gelir dağılımı adaletli bir ülkede yaşıyorsan, zırcahillerin sokakta ahkam kestiği, akıl verdiği bir distopyada yaşamıyorsan, yani kısaca gelirin yeterliyse 1.800de verilir 18.000de verilir niye verilmesin? Bizim gibi fakir ülkelerde bırak camını kumaşını mouse pad senin neyine, ne gerek var bilgisayar falan böyle şeylere? Öyle fazla kafanı takmayacaksın. yoksa sıyırırsın. Alacaksın çayını yiyeceksin kekini yuvarlanacaksın diyen adam Başbakanlık yaptı bu ülkede o yüzden vergini ver ye simidini afiyet olsun.
Ahmet'in Hüseyin'in Daan'dan Leonardo'dan Hans'tan nesi eksik? Onlar alabiliyorda Berkecan'la Edis niye 40 takla atıyor kardeşim?

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Muhammet Çelik
Emeğinin karşılığını alıyorsan, gelir dağılımı adaletli bir ülkede yaşıyorsan, zırcahillerin sokakta ahkam kestiği, akıl verdiği bir distopyada yaşamıyorsan, yani kısaca gelirin yeterliyse 1.800de verilir 18.000de verilir niye verilmesin? Bizim gibi fakir ülkelerde bırak camını kumaşını mouse pad senin neyine, ne gerek var bilgisayar falan böyle şeylere? Öyle fazla kafanı takmayacaksın. yoksa sıyırırsın. Alacaksın çayını yiyeceksin kekini yuvarlanacaksın diyen adam Başbakanlık yaptı bu ülkede o yüzden vergini ver ye simidini afiyet olsun.
Ahmet'in Hüseyin'in Daan'dan Leonardo'dan Hans'tan nesi eksik? Onlar alabiliyorda Berkecan'la Edis niye 40 takla atıyor kardeşim?
Siyaset siyaset siyaset. Komik bikmadiniz her yerde yapmaktan.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Ahmet Yıldırım
Hayırlı olsun ne diyeyim.
Bunun kişilerle vs. alakası yok. Aldığın ürün verdiğin paranın karşılığını vermesi gerek. Bunun bir manası yok. 2 sene mousepad kullanmadım (bunun doğru bir şey olduğunu savunmuyorum) masada çevirdim durdum. Daha yeni klassenin bir tane mousepadini aldım. Bence 1800 liraya mousepad almak kapitalizmin uşaklığı. Alana da bir şey diyemem hayrını görsün.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
nk

Bunun kişilerle vs. alakası yok. Aldığın ürün verdiğin paranın karşılığını vermesi gerek. Bunun bir manası yok. 2 sene mousepad kullanmadım (bunun doğru bir şey olduğunu savunmuyorum) masada çevirdim durdum. Daha yeni klassenin bir tane mousepadini aldım. Bence 1800 liraya mousepad almak kapitalizmin uşaklığı. Alana da bir şey diyemem hayrını görsün.
50 dolar hocam biraz da böyle bakmak lazım

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Arif Çelebi
Masanın üstündeki kasanın bile üstüne çıkan 6 kg kedim olduğu için es geçeceğim bir fırsat kalan arkadaşlara başarılar dilerim

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Tolga

Sırf tasarım için setup kuranlar var. Karşılığını almak için esporcu olmaya gerek yok.zevk meselesi. Kendini iyi hissediyorsa ve bütçesi varsa herkes alabilir. Benim pc ye harcadığım paraya laf söyleyen arkadaşım arabasına 80bine body mody bişeyler aldı.aynı araca sahibiz. Ben ona aynı şeyi söyleyebilirdim ama onunlaa mutlu oluyor ve bütçesi varsa ne isterse yapsın. Ben valorant oynuyorum çoğunluk ile çok yüksek rankta değilim cam mouse pad kullanamayacak mıyım. Bazı şeylere sahip olmak alabilmek hissi bile güzel tabi bütçesi olanlar için.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
nk
Konuyu açan ve ürünü almış biri olarak arkadaşa şu açıdan hak verebilirim
MSI in 750 watt Gold power suplayı 3800 TL bandında indirimde şu anda hani bu açıdan bakınca bir mouse pad e 1800 lira kimilerine çok gelebilir ama tamamen keyif ve tercih meselesi herkes kendi açısından haklı olabiliyor

Top Bottom