Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık 2991TL

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Bu telefon odaklı muhtemelen, yani mobil oyunculuk. Dışarıda çok sırıtmasın diye böyle yapmışlardır. Mikrofon da ağza uzak olunca pek iyi olmuyor.
haklısınız hocam bana da biraz dışarısı için tasarlanmış gibi geliyor barracuda serisi ama pcde fpste o kadar iyi olmamasına rağmen pişman etmiyor cloud 2den geçtiğim halde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
glenpalyao
Bugün elime ulaştı. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ben çok memnun kaldım. Tek sorunum malzeme kalitesi. Kullanılan plastik çok güven vermiyor. Kafa bandı uzun kullanıma dayanamazmış gibi geliyor. Bas ve tiz ağılıklı bir ses profili tercih etmişler. Ben daha çok flat sevdiğim için Rtings.com testlerinden çıkan frekans değerlerine göre bir EQ ayarı yaptım. Bence ses kalitesi muhteşem. 3 bin liraya bekletimin çok üstünde. Çok kullanışlı bir kulaklık. Kablo ile mikrofonuma bağlayıp ses kayıtları alıyorum. Dongle ilede pc ye bağlı oyun oynuyorum. Tertemiz bir ses veriyor. Akustik kayıtlarda test ettim. Duymak istediğim herşeyi duyurmayı başardı. Bluetooth henüz kullanmadım. Mikrofonunu da kullanmadım. Bugün bir 4 saat kadar aralıksız kullandım. İstanbul havasında kulakta hafif ısınma yaptı. Çok rahat olduğunu söyleyemicem. Daha rahat kulaklıklar kullandım. İzolasyonu çok zayıf. Dışardan gelen sesleri çok az kesiyor. Dışarıda bolca ses veriyor. Aklıma gelenler bunlar.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Klavyemin pembe olması masada sirıtmiyor hos duruyor ama kulaklık da pembe olursa gecmis olsun 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
x
bu barracuda x 2022 den iyi bir model mi? 2022 almayı düşünüyordum ne farkı vardır acaba

liluzivert

80+ Bronze
1727291814912.png

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
Asus rog strix go 2.4 ile aynı mıdır acaba ses ve mikrofon kalitesi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pazartesi gününe kadar indirimde kalırsa alicam bunu

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
eyyüb

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
orkun duman
Barracuda pro ve barracuda kullanan birisi olarak söylüyorum ses kaliteleri gerçekten muazzam. Barracuda nın sürücüsü gayet iyi ve uzamsal sesi kesin ve net veriyor. 2 adet mikrofonu var ama kulaklığın içinde bu yüzden zaman zaman yetersiz kalabiliyor. Barracuda proya gelince o bambaşka seviye. Kulaklıkta ANC var ve aktif halde iken dış dünya ile tamamen iletişimin kopuyor. Yanındaki süpürgeyi dahi duymuyorsun. Sürücüleri aşırı derecede iyi ve yazılım ile çok daha iyi hale geliyor. Adamlar kulaklık yapmamış da adeta seni savaş alanına taşımışlar gibi. Daha öncesinde G930, G933, Strix Go, G935 kullanan birisi olarak söylüyorum ciddi anlamda kendimi oyun içinde hissettiren tek seri diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,545
Üyeler
161,085
Son üye
Thace
Top Bottom