koraykilic96
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09X5G16ZM/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Not: indirim ödeme adımında 500₺ olarak uygulanıyor
o daha iyi diyorlar ama neye göre kime göre bilmiyorum.Mchose V9'dan iyi midir??
Razerda kronik sıkıntılar var muhtemelen, o yüzden eleştiri alıyordur. Hediye alıcam bende V9 alırım gibi kararsızım ama.o daha iyi diyorlar ama neye göre kime göre bilmiyorum.
temiz fiyat alin gecin muadili yokAlıntıyı görüntüle
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09X5G16ZM/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Çok güzel fiyat 3050 idi şimdi 2982 olmuşAlıntıyı görüntüle
Kanka bak bugün aldım ve aldığım gibi iade ettim. Yani bence internette kullanıcıların reklamlarıyla şişirilmiş bir kulakık, Yok eq ayarıyla süper oluyor falan diyorlardı bütün ayarları denedim. Video kalitesi temiz ama müzik ve oyunlarda ses çok boğuk net ve temiz değil çok rahatsız edici. Ben zaten amazondan almıştım iadesi kolay olsun diye iadeye göndericem bugün ve bu konudaki kulaklığı satın alacağım. Böyle antin kuntin markalar alıp uğraşmaktansa adı bilindik sağlam marka alırım.Mchose V9'dan iyi midir??
Dip ses ve cızırtı sorunu varmı? Ses net ve temizmi? Boğukluk sorunu varmı? Kalitelimi? Memnumusunuz? Kulaklığı puanlarmısınız?2 sene eski model 2 senedirde bunu kullanıyorum memnunum alan kisilerin bu ayarları denemesini tavsiye ederim
Kullanalı olmuştur 1-1.5 sene memnunum. Sanki aldığımda dip ses vardı da kayboldu galiba. Yanlış hatırlamıyorsam kendi tekerlegi üzerinde sona alınca oluyordu az kısınca düzeliyordu, sonra hiç dikkat etmedim ya da kesildi bilmiyorum. Müzik dinlemesi çok keyifli basslari tatmin ediyor, oyunda da sorun yaşamadım güzel ses kasıyorum. Mikrofonunu sadece aldığımda denedim güzeldi çıkardım ama harici mikrofonum var. Bozulsa yine aynısını alırım.Kanka bak bugün aldım ve aldığım gibi iade ettim. Yani bence internette kullanıcıların reklamlarıyla şişirilmiş bir kulakık, Yok eq ayarıyla süper oluyor falan diyorlardı bütün ayarları denedim. Video kalitesi temiz ama müzik ve oyunlarda ses çok boğuk net ve temiz değil çok rahatsız edici. Ben zaten amazondan almıştım iadesi kolay olsun diye iadeye göndericem bugün ve bu konudaki kulaklığı satın alacağım. Böyle antin kuntin markalar alıp uğraşmaktansa adı bilindik sağlam marka alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dip ses ve cızırtı sorunu varmı? Ses net ve temizmi? Boğukluk sorunu varmı? Kalitelimi? Memnumusunuz? Kulaklığı puanlarmısınız?
ses temiz ve netmiKullanalı olmuştur 1-1.5 sene memnunum. Sanki aldığımda dip ses vardı da kayboldu galiba. Yanlış hatırlamıyorsam kendi tekerlegi üzerinde sona alınca oluyordu az kısınca düzeliyordu, sonra hiç dikkat etmedim ya da kesildi bilmiyorum. Müzik dinlemesi çok keyifli basslari tatmin ediyor, oyunda da sorun yaşamadım güzel ses kasıyorum. Mikrofonunu sadece aldığımda denedim güzeldi çıkardım ama harici mikrofonum var. Bozulsa yine aynısını alırım.
Bence evet ve diğer barracuda modellerinde bulunan menteşe kırılma problemi bunda yok artı olarak. Oraya bir parça atılmış diye hatırlıyorum.ses temiz ve netmi