slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,590
Mikrofon size boğuk mu geldi yoksa farklı bir sorun mu vardı?Teşekkürler
Mikrofon size boğuk mu geldi yoksa farklı bir sorun mu vardı?Teşekkürler
boğuk geldi biraz dandik hissettirdiMikrofon size boğuk mu geldi yoksa farklı bir sorun mu vardı?
2 senedir kullanıyorum beyazını. O zaman beyazına indirim gelmişti sadece ondan dolayı almıştım. Şimdi alsam siyahı tercih ederdim. Beyazda pedler çok çabuk kirleniyor. Kötü bir görüntü oluşturuyor bir müddet sonra.ulan beyazına bi indirim gelmedi bee ne siyah aşkıymış
Dolby access üyelik alıp ekolayzır ayarı yaptınız mı ?boğuk geldi biraz dandik hissettirdi
mikrofona etki ediyorum o? ayar yaptım ama sadece kulaklığın sesini değiştirdi sadece2 senedir kullanıyorum beyazını. O zaman beyazına indirim gelmişti sadece ondan dolayı almıştım. Şimdi alsam siyahı tercih ederdim. Beyazda pedler çok çabuk kirleniyor. Kötü bir görüntü oluşturuyor bir müddet sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dolby access üyelik alıp ekolayzır ayarı yaptınız mı ?
Hocam çok pahalı doby acces 600 lira ya2 senedir kullanıyorum beyazını. O zaman beyazına indirim gelmişti sadece ondan dolayı almıştım. Şimdi alsam siyahı tercih ederdim. Beyazda pedler çok çabuk kirleniyor. Kötü bir görüntü oluşturuyor bir müddet sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dolby access üyelik alıp ekolayzır ayarı yaptınız mı ?