❌İndirim Bitti! RAZER BASİLİSK V2 499 TL

Fiyat güzel

fiyat çok iyi derseniz yedek olarak alacağım piyasada zamlardan sonra genelde 650tl civarında gördüm ben

fiyat çok iyi derseniz yedek olarak alacağım piyasada zamlardan sonra genelde 650tl civarında gördüm ben
Ve yeni yılda zamlanabilir. Ne olur ne olmaz eğer yedek olarak alcaksan al

Ve yeni yılda zamlanabilir. Ne olur ne olmaz eğer yedek olarak alcaksan al
elimde viper mini var sensör olarak ondan iyidir diye umuyorum olmadı onu yedek yapîp bunu kullanabilirim

Viper minide pixart pmw 3359 sensör var . Basiliskte focus+ var basiliskteki daha iyi

bende v3'ü var sırf macro tuşu çok var diye mmorpg için aldım, o bile çağ dışı kalıyor, güncel e-sport mouselarına göre ağır ve kablosu sert, v2'si ise hiç alınmaz.

Neden öyle olduğunu açıklarsanız almayı düşünenlere bilgi olur hocam
Yapısı çok kötü sanki elinde kalacakmış gibi. Güya ergonomik mouse ama hiç ergonomik değil. Serçe parmağım mouse altına giriyordu.
her şey sensör değil. Mouse shape çok kötü hiç rahat edilmiyor. Ağır ve kalitesiz. Kesinlikle fiyatını haketmiyor.
Ambi mouse geçtim. Haste kullanıyorum. Hafif ve rahat elinizin altında ne olduğunu hissediyorsunuz.
Hasteden sonra bu tarz mouse kullanmaya devam edeceğim. Eskiden ağır mouse kullanıyordum. Boşuna çile çekmişim.

Geri