Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederimReactor hızlanma tarafında daha iyi 50ıps değer pek önemli değil.
Teşekkür ederimReactor hızlanma tarafında daha iyi 50ıps değer pek önemli değil.
hayırlı olsunMouse'un siparişini verdim. Eğer kalitesiz bir pil kullanırsak performansa etki etmez değil mi? Sadece daha kısa sürede pili yenilemek gerekir? Birde pilin bitmesini yavaşladığından mi anlıyoruz?
Teşekkür ederimhayırlı olsun
Bütçesine göre en iyisini alması için söyledim.Aradaki farkı anlayacak kadar süpermense sıkıntı yok.
İkiside denk neredeyse. Reactor'ün sensörü bir tık daha iyi.Teşekkür ederimsensör olarak?
Sana söylememiş zaten, birde o mouse benim bütçemin yaklaşık 2 katıBütçesine göre en iyisini alması için söyledim.
Etki edeceğini sanmıyorum,sadece hızlıca bitiyor pil deneyimlerime göre.Çok uzun tuttum kusura bakma ama çok yardımın dokundu ilk sorumu da cevaplarsan hakkın ödenmez
"Eğer kalitesiz bir pil kullanırsak performansa etki etmez değil mi"
Benim mesajını alıntılamış, yani bana söylemiş olmuyor mu?Sana söylememiş zaten
Evet sana söylemiş ama o mouse zaten dediğim gibi bütçemin 2 katıBenim mesajını alıntılamış, yani bana söylemiş olmuyor mu?
Yok hocam illa basilisk V2 alın diye değil. Bütçenizdeki en iyi İPS değerlerini sunan mouseyi almanız için söyledim.Evet sana söylemiş ama o mouse zaten dediğim gibi bütçemin 2 katı![]()
Biri kablolu biri kablosuz. Kime göre neye göre en iyi?Bütçesine göre en iyisini alması için söyledim.
Basilisk v2 ile X'i karşılaştırmıyorum. Sadece tasarımları benzediği için acaba sensörleri aynı mı diye düşündüm, X'in sensörünün ne olduğu merak ettim.Biri kablolu biri kablosuz. Kime göre neye göre en iyi?