Razer blacksharck v2x VS Havit h2002p

Enofayn

80+
Reaksiyon skoru
7
Bu 2 kulaklığı da alabilirim sizce hangisini almak mantıklı mikrofon kalitesi önemli veya bu fiyat bandında şu kulaklık daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı?

razer alıcaktım normalde herkes miki kötü diyor o yüzden kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ?

Bu 2 kulaklığı da alabilirim sizce hangisini almak mantıklı mikrofon kalitesi önemli veya bu fiyat bandında şu kulaklık daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı?

razer alıcaktım normalde herkes miki kötü diyor o yüzden kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ?
Razer ı 1 yıl xbox da kullandım aşırı memnundum. Kaydettiğim videolarda fln da sesim çok temiz ve kaliteli çıkıyordu.

diğer bilen arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim

Razer V2X i 10 aydır kullanıyorum oyunlarda tek kulaklığının markası ne sorusunu aldığım kulaklık sebebi mikrofon kalitesinin çok iyi olması ses aşırı berrar ve temiz gidiyor baslar çok iyi ses seviyesi desen oda çok güzel uzatma kablosuda çıkıyor PC için dokusu kaliteli uzun kullanımda pedler hafif terletir oda bi kaç saniyenizi ayırıp 2 saatte bir kafanızdan çıkartırsınız herhalde

Sizinki USB mi toksa jak girişli olan mı ses kartı var mı yani

v2x bir bucuk yıl kullanımı sonrasında üstündeki tekerlekten sesi fulleyince sol taraftan ses gelmiyordu. yüzde 85 civarına çekince tekerlekten ses veriyordu. bazen de soldan sesi az veriyor

Geri