hocam merhaba kullanıyor musunuz hala +'ları -'leri nedir 2. el almayı planlıyorum. Ve 2. el tertemiz az kullanılmıs 3*4 aylık 4900₺'ye alınır mı.garantiye gönderdim 15 gün içinde değişim old2u yenisinde bir sıkıntı yok
4900 tl 2.el alıcağıma v2 hyperspeed versiyonunu sıfır almayı tercih ederim en azından amozondan alınıp denenebilirhocam merhaba kullanıyor musunuz hala +'ları -'leri nedir 2. el almayı planlıyorum. Ve 2. el tertemiz az kullanılmıs 3*4 aylık 4900₺'ye alınır mı.
sence sıfır kutusu açılmamış barracuda x alınır mı 4000'e. v2 hyperspeed modelinin pek incelemesini bulamadım açıkcası4900 tl 2.el alıcağıma v2 hyperspeed versiyonunu sıfır almayı tercih ederim en azından amozondan alınıp denenebilir
barracuda hakkında bilgim yok v2 hyperspeed bence ses kasmada falan özellikle gecikme ve pil süresi olarak çok iyisence sıfır kutusu açılmamış barracuda x alınır mı 4000'e. v2 hyperspeed modelinin pek incelemesini bulamadım açıkcası
hocam sifirini daha 1 ay olmadi 4500 liraya aldim amazonda. model kronik sorunlara sahip oldugu icin guzel indirime giriyor bazen. 2.eline o parayi vermeyin. onun disinda ben gayet memnunum performansindan. benim aldigim fiyat olan 4500 liraya gore rakipsiz bir kulaklik. en buyuk eksisi govde dayanikliligi uzerine. kronik problemi de bu zaten. en buyuk artisi ise mikrofonu. mikrofonunun ucuz veya pahali rakibi yok piyasada. ses performansi 4500 liraya gore rakipsiz ancak normal fiyatlarindan alirsaniz ortalama bir performans verir.hocam merhaba kullanıyor musunuz hala +'ları -'leri nedir 2. el almayı planlıyorum. Ve 2. el tertemiz az kullanılmıs 3*4 aylık 4900₺'ye alınır mı.
hocam modeliniz duz model mi playstation mi yoksa xbox model mi? kullandiginiz modlarla alakali bir problem olabilir. onun disinda duzelmiyorsa garantiye gondermeye bakin. bu model ozelinde garantide ayricalik taniniyor diye biliyorum. sorunsuz sekilde degisim saglarsiniz. ancak oncelikle yazilimsal bir yanlis varmi emin olun.4 gün önce aldığım razer blackshark v2 pro uğultu ve parazit sesi gibi sesler çıkartıyor ne yapmam lazım
benim baktığım da kutusu açılmamış barracuda x modeli arkadaşı ile 2 adet almış duruyomuş öyle. Barracuda X cidden öneriyorsanız sıfırı şuan 4900₺ indirim takip edip almayı düşünüyorum.hocam sifirini daha 1 ay olmadi 4500 liraya aldim amazonda. model kronik sorunlara sahip oldugu icin guzel indirime giriyor bazen. 2.eline o parayi vermeyin. onun disinda ben gayet memnunum performansindan. benim aldigim fiyat olan 4500 liraya gore rakipsiz bir kulaklik. en buyuk eksisi govde dayanikliligi uzerine. kronik problemi de bu zaten. en buyuk artisi ise mikrofonu. mikrofonunun ucuz veya pahali rakibi yok piyasada. ses performansi 4500 liraya gore rakipsiz ancak normal fiyatlarindan alirsaniz ortalama bir performans verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam modeliniz duz model mi playstation mi yoksa xbox model mi? kullandiginiz modlarla alakali bir problem olabilir. onun disinda duzelmiyorsa garantiye gondermeye bakin. bu model ozelinde garantide ayricalik taniniyor diye biliyorum. sorunsuz sekilde degisim saglarsiniz. ancak oncelikle yazilimsal bir yanlis varmi emin olun.
hocam barracuda modelleri hakkinda deneyim sahibi degilim ancak o modellerinde kronik sikintisi yine govde dayanikliligi uzerine. bunu kabul ederek almaniz lazim bu urunleri. onun disinda guzel bir fiyata denk getirirseniz herhangi bir razer urununu yapistirin gecin. blackshark v2 pro, barracuda pro,barracuda x vs gecen ay cok guzel indirimlere sahipti. tekrar olmamasi icin bir sebeb yok. takip etmekte fayda var. guzel bir fiyata denk getirdiginizde gercekten rakipsiz cihazlar bunlar. birde kronik sorunlara sahip urunler olduklari icin razer servislerinden ayricakli bir durum soz konusu diye biliyorum. yani bir sorun yasadiginizda cok sikinti yasamazsiniz. kronik sorunlu diye uzak durmanızı onermem. fiyat uygunsa yapistirin gecin.benim baktığım da kutusu açılmamış barracuda x modeli arkadaşı ile 2 adet almış duruyomuş öyle. Barracuda X cidden öneriyorsanız sıfırı şuan 4900₺ indirim takip edip almayı düşünüyorum.
anlık fiyat düşüşlerini takip edebileceğim bir yer var mı?hocam barracuda modelleri hakkinda deneyim sahibi degilim ancak o modellerinde kronik sikintisi yine govde dayanikliligi uzerine. bunu kabul ederek almaniz lazim bu urunleri. onun disinda guzel bir fiyata denk getirirseniz herhangi bir razer urununu yapistirin gecin. blackshark v2 pro, barracuda pro,barracuda x vs gecen ay cok guzel indirimlere sahipti. tekrar olmamasi icin bir sebeb yok. takip etmekte fayda var. guzel bir fiyata denk getirdiginizde gercekten rakipsiz cihazlar bunlar. birde kronik sorunlara sahip urunler olduklari icin razer servislerinden ayricakli bir durum soz konusu diye biliyorum. yani bir sorun yasadiginizda cok sikinti yasamazsiniz. kronik sorunlu diye uzak durmanızı onermem. fiyat uygunsa yapistirin gecin.
akakce'de urun takip edebilirsiniz. onun disinda forumlardaki sicak firsat sekmelerinide gunluk kontrol etmekte fayda var. indirimde guzel kulakliklar oluyor genelde.anlık fiyat düşüşlerini takip edebileceğim bir yer var mı?