Yardım Razer blackshark v2 x hala alınır mı?

Reaksiyon skoru
113
Bütçe
3000
Dostlar araştırma sonucu buldum kulaklığı sizce hala alinir mi? Genelde fps için kullanicam ses kalitesi önemli yani. Linkini bırakıyorum. En fazla 3 bin TL olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Dostlar araştırma sonucu buldum kulaklığı sizce hala alinir mi? Genelde fps için kullanicam ses kalitesi önemli yani. Linkini bırakıyorum. En fazla 3 bin TL olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Alınır ama önerim cloud 3.

Amazon'da satılırsa 2k civarında alınabilir. 3k civarı için Cloud 3 daha iyi olur.

1 700 lere alınır ama 2 bin üstü için saçma olur

2kya kadar alınabilir bir kulaklık amazonda bazen 1700e bile düşebiliyo ama c3 alman daha iyi olur 2.5 3k bütçe için

3 gündür araştırıyorum insanlar çok memnun tavsiye ediyorlar sizce ne yapayım ikisi arasındayım şuan
bu fiyata alınmaz hocam ses kartı masrafı da var şahsen kendim ses kartsız kullanıp ayar yapıp kullanıyodum ama 2.7k pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,975
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri