Öneri Razer Blackshark V2X Emin Olamadım

Reaksiyon skoru
67
Razer Blackshark V2X kulaklıktan emin olamadım anc özelliği vs. yok ve kalitesinide çok beğenemedim ama 7.1 aktif ettim sizce iade etsem kabul ederlermi iadeyi.Onun dışında hyper x cloud 3 düşünüyorum nasıldır? Yoksa fazla harcama yapmadan gamepower fujin mi alsam diyorum.

Razer Blackshark V2X kulaklıktan emin olamadım anc özelliği vs. yok ve kalitesinide çok beğenemedim ama 7.1 aktif ettim sizce iade etsem kabul ederlermi iadeyi.Onun dışında hyper x cloud 3 düşünüyorum nasıldır? Yoksa fazla harcama yapmadan gamepower fujin mi alsam diyorum.
3 markayıda kullandım. Gamepower Kizaru, Razer V2X, Cloud 3 Wireless kullandım. Gamepowerin tek eksiği konfor. Diğerlerine göre biraz ağır kalıyor. Kizaru ve fujin ağırlığını karşılaştırırsınız. Onun dışında ses performansı vs. seni memnun eder. V2X bu fiyatlarda biraz pahalı. Ama kalite olarak mutsuz etmez. Cloud 3 ürün 2 gün önce 3300 TL fiyata düştü. F/P olarak en makul ürün. Kulaklığı genelde hijyen ürünü geçtiğinden iade almıyorlar. Amazondan satın aldıysan problemsiz iade alır. Diğerlerinde de şansını deneyebilirsin. Ama iade edemezsen de problem olmaz. Çünkü kötü bir ürün değil.

3 markayıda kullandım. Gamepower Kizaru, Razer V2X, Cloud 3 Wireless kullandım. Gamepowerin tek eksiği konfor. Diğerlerine göre biraz ağır kalıyor. Kizaru ve fujin ağırlığını karşılaştırırsınız. Onun dışında ses performansı vs. seni memnun eder. V2X bu fiyatlarda biraz pahalı. Ama kalite olarak mutsuz etmez. Cloud 3 ürün 2 gün önce 3300 TL fiyata düştü. F/P olarak en makul ürün. Kulaklığı genelde hijyen ürünü geçtiğinden iade almıyorlar. Amazondan satın aldıysan problemsiz iade alır. Diğerlerinde de şansını deneyebilirsin. Ama iade edemezsen de problem olmaz. Çünkü kötü bir ürün değil.
Teşekkür ederim

Blackshark v2x kutusunu açmadan itopyaya geri gönderdim(Arkadaşımla beraber almıştık , ona önce geldi hiç açma bile rezalet dedi).2 mayıs da iade süreci başladı şu tarihte hala paramı alamadım.Müşteri hizmetlerini arıyorum muhasebeye bağlıyacağız diyolar boşa düşüyor her seferinde.Yani eğer itopyadan aldıysan hiç kullanılmayacak gibi değilse kesinlikle kullanmaya çalış.

Blackshark v2x kutusunu açmadan itopyaya geri gönderdim(Arkadaşımla beraber almıştık , ona önce geldi hiç açma bile rezalet dedi).2 mayıs da iade süreci başladı şu tarihte hala paramı alamadım.Müşteri hizmetlerini arıyorum muhasebeye bağlıyacağız diyolar boşa düşüyor her seferinde.Yani eğer itopyadan aldıysan hiç kullanılmayacak gibi değilse kesinlikle kullanmaya çalış.
Yok hocam trendyoldan aldım ama sonra nedense pek içime sinmedi hyperx cloud 3 daha iyi diyorlar az daha bütçeyi arttırıp onumu alsam diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 7.1 pekte işe yaramıyormuş oyunlarda onuda farkettim

O kulaklığı 7.1 ücretsiz sürümü değil de paralı sürümü çıktığından beri performansı düştü. Fre sürüm olarak 7 gün kullanmıştım thx sürümünü çok fark var aralarında. Marka yazılım satmak için 7.1 surround u öldürdü bence. Aynı kulaklık anakart daha iyi anakart olmasına rağmen ilk aldığım performansı vermiyor yada paralı thx sürümünden sonra bana öyle geliyor :) Ama malzeme kalitesi felan güzel konforlu cloud 3 eski serisi gibi kaliteli değil malum HP ye ürettiriyorlar malzeme kalitesi olarak razer önde . Could 3 wiriles geldi kargodan ürünü açtım kullanmadan geri kaldırdım kalitesi rezalet. İade edeceğim bugün yarın :) Ama 3300 fiyatı ile rakipsiz fiyat kablosuzlar da.

3,4 ay önce aldım. Ses kalitesi iyi ama arada söyle bir problem basladı. Kulaklığın solunda ses kısma açma gibi dönen düğme var. O oynadığı an ses parazitleniyor ve sol tarafdan ses tümden gidiyor. Düğmeyle az oynayınca geri geliyor. Başka sorununu görmedim. Tercih edilirmi fiyatına göre tartışılır bence.

V2x kullanıyorum thx uygulamasından eq ayarı yaparsanız ses seviyesi yükseliyor ama sesi boğduğu için ses kasmak zorlaşıyor. Detay vermiyor pek. 1200tl ye almıştım. Söylediğim fiyatlarda mantıklıydı ama 2k 3k bütçe varsa başka modellere bakın.

V2x kullanıyorum thx uygulamasından eq ayarı yaparsanız ses seviyesi yükseliyor ama sesi boğduğu için ses kasmak zorlaşıyor. Detay vermiyor pek. 1200tl ye almıştım. Söylediğim fiyatlarda mantıklıydı ama 2k 3k bütçe varsa başka modellere bakın.
Öneriniz varmı peki

Öneriniz varmı peki
Cloud 3 öneriyorlar genelde.
Yalnız ben kulaklığın sesini değil malzeme kalitesini beğenmedim. Merdiven altı Çin malı ürünler gibi olmuş. Ses kalitesi iyi.

Geri