bu adamın verdiğini yaptım ses o kadar kötü oldu ki nerden geldiği anlaşılmıyor ve sesler çok arttı birazda ses kasma odaklı ayar laxımRehber: Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları
Merhabalar, Yaklaşık 8 yıldır Razer ekipmanları kullanıcısıyım. Razer'in bir çok ekipmanını kullandım. Son olarak Razer BlackShark serisini kullanmaya başladım. Şuanda kullanmakta olduğum cihaz Razer BlackShark V2. Gelelim konumuza, ben oyun ve müzik tarafında seslere takıntılı biriyim. Bir...www.technopat.net
Büyük ihtimalle müzik için bu çevresel olarak bakılmış gibi durmuyor.bu adamın verdiğini yaptım ses o kadar kötü oldu ki nerden geldiği anlaşılmıyor ve sesler çok arttı birazda ses kasma odaklı ayar laxım
büyük ihtimalle game eq ayarları hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirimBüyük ihtimalle müzik için bu çevresel olarak bakılmış gibi durmuyor.
7.1 açınca sesin nerden geldiği falan belli oluyor o konuda sıkıntı yok ama oyunda heryerden bir ses geliyor ve eq ayarı olmayınca karışıyor o yüzden eq ayarı yaptıktan sonra sorun kalmayacak büyük ihtimalleBüyük ihtimalle müzik için bu çevresel olarak bakılmış gibi durmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En mantıklısı, ben zamanında CS'de ses kasma mapini açıp rastgele sesler gelmesini sağlıyordum. O sesler gelirken EQ'dan ayarları deniyor, en düzgününü seçip yoluma devam ediyordum. Siz de benzer bir şey deneyebilirsiniz. YouTube'dan 7.1 audio test gibi bir videoyu loopa alarak ayar yapabilirsiniz.
dostum merhaba kulaklıktan memnun musun bugün almışsın daha ama uzun kullanımda kafada rahat mı ikinci elde alacağım ve kablosu galiba usb değil eskiden tüm kablolar jaktı bu kulaklığında jak olması bir şaşırttı genellikle usb oluyor ya ondan dedimMerhaba Razer Blackshark v2x Kulaklık Aldım Ve ses biraz boğuk Geliyor nasıl bir eq ayarı yapmalıyım thx spatial kullanıyorum silah sesi boğuk geliyor?
asla alınmaz bence kulaklıkta gıcırdama var ve agır agrı yapıyordostum merhaba kulaklıktan memnun musun bugün almışsın daha ama uzun kullanımda kafada rahat mı ikinci elde alacağım ve kablosu galiba usb değil eskiden tüm kablolar jaktı bu kulaklığında jak olması bir şaşırttı genellikle usb oluyor ya ondan dedim
zaten satıcıyla 1 gün kullanıp deneyimleme isteyeceğim hocamasla alınmaz bence kulaklıkta gıcırdama var ve agır agrı yapıyor