Neler Yeni

Razer Blackshark v2x EQ

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan
Merhaba Razer Blackshark v2x Kulaklık Aldım Ve ses biraz boğuk Geliyor nasıl bir eq ayarı yapmalıyım thx spatial kullanıyorum silah sesi boğuk geliyor?

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Muhammed Ali Şimşek

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu adamın verdiğini yaptım ses o kadar kötü oldu ki nerden geldiği anlaşılmıyor ve sesler çok arttı birazda ses kasma odaklı ayar laxım

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Muhammed Ali Şimşek
bu adamın verdiğini yaptım ses o kadar kötü oldu ki nerden geldiği anlaşılmıyor ve sesler çok arttı birazda ses kasma odaklı ayar laxım
Büyük ihtimalle müzik için bu çevresel olarak bakılmış gibi durmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı, ben zamanında CS'de ses kasma mapini açıp rastgele sesler gelmesini sağlıyordum. O sesler gelirken EQ'dan ayarları deniyor, en düzgününü seçip yoluma devam ediyordum. Siz de benzer bir şey deneyebilirsiniz. YouTube'dan 7.1 audio test gibi bir videoyu loopa alarak ayar yapabilirsiniz.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle game eq ayarları hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim

En mantıklısı, ben zamanında CS'de ses kasma mapini açıp rastgele sesler gelmesini sağlıyordum. O sesler gelirken EQ'dan ayarları deniyor, en düzgününü seçip yoluma devam ediyordum. Siz de benzer bir şey deneyebilirsiniz. YouTube'dan 7.1 audio test gibi bir videoyu loopa alarak ayar yapabilirsiniz.
7.1 açınca sesin nerden geldiği falan belli oluyor o konuda sıkıntı yok ama oyunda heryerden bir ses geliyor ve eq ayarı olmayınca karışıyor o yüzden eq ayarı yaptıktan sonra sorun kalmayacak büyük ihtimalle

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba Razer Blackshark v2x Kulaklık Aldım Ve ses biraz boğuk Geliyor nasıl bir eq ayarı yapmalıyım thx spatial kullanıyorum silah sesi boğuk geliyor?
dostum merhaba kulaklıktan memnun musun bugün almışsın daha ama uzun kullanımda kafada rahat mı ikinci elde alacağım ve kablosu galiba usb değil eskiden tüm kablolar jaktı bu kulaklığında jak olması bir şaşırttı genellikle usb oluyor ya ondan dedim

Gurkanpiro

80+ Platinum
dostum merhaba kulaklıktan memnun musun bugün almışsın daha ama uzun kullanımda kafada rahat mı ikinci elde alacağım ve kablosu galiba usb değil eskiden tüm kablolar jaktı bu kulaklığında jak olması bir şaşırttı genellikle usb oluyor ya ondan dedim
asla alınmaz bence kulaklıkta gıcırdama var ve agır agrı yapıyor

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Yunus Emre Uzun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,153