❌İndirim Bitti! Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch 1999 TL !

kuyt5252

80+
Reaksiyon skoru
13
itopya.com üzerinde şuan 3990 TL'den 1999 TL'ye düşüyor fiyatı klavye almayı düşünenler bakabiirler

Dün 1799 TL'ye düşmüştü fakat yine 3099 TL'ye çıkartmışlardı şimdi tekrar 1999 TL'ye düşürmüşler

itopya.com üzerinde şuan 3990 TL'den 1999 TL'ye düşüyor fiyatı klavye almayı düşünenler bakabiirler

Dün 1799 TL'ye düşmüştü fakat yine 3099 TL'ye çıkartmışlardı şimdi tekrar 1999 TL'ye düşürmüşler
Şu klavyeyi almayan kalmadı herhalde ne zaman görsem indirimde.

Tavsiye etmem sesi acayip yüksek aile evinde asla alınmaz yazılımı neredeyse kullanmıyorsunuz bile başka klavyelere yönelin

bu tarz markalı klavyelerin en büyük önemi yazılım ve hatasız çalışan makrolarıdır, piyasada logitech razer hariç diğer yazılımlar sorun çıkarıyor oyunlarda filan. switch kıyaslamasına filan giderseniz çinli üreticilerle baş edemezsiniz aula f75 mesela amazonda suan 2350e var ama yazılımı gerçekten kötü kendim kullanıyorum, ama klavyenin kendisi fena değil muhtemelen ömürlük düzgün kullanımda.

1799 değilmiydi geçen gün bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu tarz markalı klavyelerin en büyük önemi yazılım ve hatasız çalışan makrolarıdır, piyasada logitech razer hariç diğer yazılımlar sorun çıkarıyor oyunlarda filan. switch kıyaslamasına filan giderseniz çinli üreticilerle baş edemezsiniz aula f75 mesela amazonda suan 2350e var ama yazılımı gerçekten kötü kendim kullanıyorum ama klavyenin kendisi fena değil güzel hatta muhtemelen ömürlük düzgün kullanımda.
apple ve nvidia gibi düşün işte yazılım stabil güzel ama gidiyrosun x bir güçlü android alıyorsun yazılımdan dolayı tırt kalıyor amd alıyorsun yazılımda sorun yaşıyorsun (artık o sorunlar kalmadı ama örnek vermek için yazdım) ama güçlü nvidia da güçlü değil ama yazılımı güzel tam olarak doğru örnek olmadı gibi ama benzer şeyler bende o yüzden çin malı ürünleri pek almıyorum güzel ama yazılımı işe yaramaz

Şu klavyeyi almayan kalmadı herhalde ne zaman görsem indirimde.
1-2 gün önce 1799₺’ye düşmüştü yine itıpyada bugün de 1999₺’ye düşürmüşler şahsen kendim almayı düşünüyorum ama başka yerde şuana kadar indirimde görmedim

bu kanıya nerden vardınız?

bu tarz markalı klavyelerin en büyük önemi yazılım ve hatasız çalışan makrolarıdır, piyasada logitech razer hariç diğer yazılımlar sorun çıkarıyor oyunlarda filan. switch kıyaslamasına filan giderseniz çinli üreticilerle baş edemezsiniz aula f75 mesela amazonda suan 2350e var ama yazılımı gerçekten kötü kendim kullanıyorum, ama klavyenin kendisi fena değil muhtemelen ömürlük düzgün kullanımda.
Bence fps oyunları oynamak için ve günlük kullanım için alınabilir bi klavye fiyatını da göz önünde bulundurursak 2000₺’ye başka razer mekanik klavye var mıdır sanmam diğerleri membran oluyo

clicky switch var hocam biraz düşününce aklıma 400 liraya satılan blue switch klavyeler geliyor.
bence razer klavyelerin ayrı bi basış hissiyatı akıcılığı oluyo ve bildiğim kadarıyla razer green switchlerin sesleri blue switch kadar tiz olmuyo ama gene sesli tabii

Ben 1799 ken denemek için aldım en kötü satarım diye halla gelmedi bugun yarın gelir heralde

Geri