Neler Yeni

Razer Blackwidow v4 Alınır mı?

attto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Ç
Bütçe
4500
Merhaba, 1 haftadır klavye araştırıyorum gözüme en çok çarpan Razer Blackwidow v4 oldu. Bazı kullanıcıların değerlendirmelerine baktım çift basma sorunu,basmama sorunu filan yapıyormuş. Başka alternatif bulamazsam bunu alacağım büyük ihtimal farklı bir öneriniz var mıdır?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Musa Topçu

attto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 75% leri kullanamam numpad'i çok fazla kullanıyorum o sebepten başka kaliteli bildiğiniz var mı? 100%

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Musa Topçu

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Musa Topçu

M1K1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Sertkaya
Merhaba, 1 haftadır klavye araştırıyorum gözüme en çok çarpan Razer Blackwidow v4 oldu. Bazı kullanıcıların değerlendirmelerine baktım çift basma sorunu,basmama sorunu filan yapıyormuş. Başka alternatif bulamazsam bunu alacağım büyük ihtimal farklı bir öneriniz var mıdır?
Hocam öncelikle hayırlı geceler diliyorum.
Bir vatan bilgisayar oem çalışanı olarak şunu söylemek isterim ki son zamanlarda en çok sattığımız klavyelerden biri blackwidow v4 hem fiyat avantajı olan ( 4.3k) hemde üst seri sayılabilecek kaliteli bir ürün olmasından kaynaklı alan herkes çok memnun.
Allah nasip ederse haftaya bende alacağım. o fiyat bandına alınabilecek en iyi klavyelerden birisidir diyebilirim.

Kagusto

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Hiç sorma. Şu klavye konusunda maalesef ülkemizdeki ekonomik şartlardan dolayı millet adı sanı duyulmamış çinli markaları falan önerir hâle gelmiş. Çoğunda Türkçe klavye düzeni yok, numpad yok, bilek desteği yok, multimedya tuşu yok, enter tuşu küçük. Yani bu özellikler olmayan klavyeyi napayım ki ben mekanik olsa kaç yazar ? Gider ofis klavyesi kullanırım daha iyi. Hayatım sırf oyundan ibaret olsa 16 tuşlu modüllerden alıp kullanırım neden yarısı eksik olan klavyelere para vereyim sırf mekanik diye...
Bulabilirseniz Corsair'in tüm mekanik klavyeleri olur hocam. Malzeme kalitesi 1. sınıf. Cougar/XPG de aynı şekilde.
Bulamazsanız Piyasadaki Asus ve Steelseries modellerine bakın. Mavi switch olmasın yeter..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,232
Üyeler
160,658
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom