❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 689tl!!!!!

689 fırsat değil dostum. şu an en tepe fiyatlarda

1664747054119.png

1664747001536.png

250 ye sattıklarında iki tane almıştım. Biri kendime birisini de al sat yaptım. Bi kullanmak nasip olmadı. Hala evde duruyor paketinde.

Peki razer basilisk v2 alınmaz mı ?

Vay be nasıl fiyatlara gelmiş bu mouse, bu fiyat indirimli fiyat...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bana detaylı anlatır mısınız memnun musunuz alacağımda
Ben kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.

bende var gayet iyi mouse FPS türleri oynayın ya da oynamayın yalnız ilk aldığımda fare tekerleğin de sorun var dı direk değişim yaptı itopya şuan 7 aydır kullanıyorum sıkıntısı yok.
Ben de essential versiyonunu almıştım önceden onda yaşamıştım tekerlek sorununu, kronik herhalde razer modellerinde çıkabiliyor.

Beyler bunum 300 lira olanı alınır mı
Essential'ı diyorsan ilk başta ondan almıştım kısa süre kullandım ama mouse tekerleği bozuk gelmişti bana. Onun dışında güzel gibiydi o da.

Peki razer basilisk v2 alınmaz mı ?
Bildiğim kadarıyla şekli hariç birçok şeyi aynı.

Vay be nasıl fiyatlara gelmiş bu mouse, bu fiyat indirimli fiyat...

Ben kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.

Ben de essential versiyonunu almıştım önceden onda yaşamıştım tekerlek sorununu, kronik herhalde razer modellerinde çıkabiliyor.

Essential'ı diyorsan ilk başta ondan almıştım kısa süre kullandım ama mouse tekerleği bozuk gelmişti bana. Onun dışında güzel gibiydi o da.

Bildiğim kadarıyla şekli hariç birçok şeyi aynı.
Balance problemi var

bende var gayet iyi mouse FPS türleri oynayın ya da oynamayın yalnız ilk aldığımda fare tekerleğin de sorun var dı direk değişim yaptı itopya şuan 7 aydır kullanıyorum sıkıntısı yok.
Bende itopya'nın yeni mağazasından aldım usb kısmı kullanılmış gibiydi. Şimdi de tekerlek sorunu var ve sağ tarafı esnek ama fatura yerine e-irsaliye verdiler. Değişimden önce garantiye yolladılar mı sizin ürünü? Çünkü Razer Arena Bilgisayar'dan Bilkom'a geçti ve pek umursamaz gibi geliyor Arena Bilgisayar artık bana. Ayrıca başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış ama değişim yapmamışlar. Size nasıl yaptılar biraz anlatabilir misiniz acaba?

O ne demek bilmiyorum ama tekerleği arızalı gelmişti bana
Bende yeni aldım tekerleği arızalı. Siz ne yaptınız bu durumda hocam?

ben ordan alırım aga demekkı daha kalıtelı
MediaMarkt'ta satılanlar son distribütör Bilkom güvenceli hocam. Ordan 2 ay önce 537 TL'ye aldı iki arkadaşım ve de tekerlek sorunu yoktu... Ben Itopya'nın mağazasından aldım ve tekerlek sorunu var. Ayrıca usb kısmı da kullanılmış gibiydi. Üstelik Arena Bilgisayar garantili ve artık distribütör olmadıkları için Arena ürünlerini önemsemiyorlar bence...

Bende itopya'nın yeni mağazasından aldım usb kısmı kullanılmış gibiydi. Şimdi de tekerlek sorunu var ve sağ tarafı esnek ama fatura yerine e-irsaliye verdiler. Değişimden önce garantiye yolladılar mı sizin ürünü? Çünkü Razer Arena Bilgisayar'dan Bilkom'a geçti ve pek umursamaz gibi geliyor Arena Bilgisayar artık bana. Ayrıca başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış ama değişim yapmamışlar. Size nasıl yaptılar biraz anlatabilir misiniz acaba?
Ben gönderdim itopyadan bir çalışan aradı tekerlekte sorun var demişsiniz dedi anlatır mısınız dedi. Bende atlama yapıyor dedim bir süre sonra sorunu anladı. Değişim yapıyorum dedi 2-3 gün sonra sıfır mouse gönderdiler 14 gün olmadıysa eline ulaşalı garantiye gitmiyor herhalde emin değilim.

Ben gönderdim itopyadan bir çalışan aradı tekerlekte sorun var demişsiniz dedi anlatır mısınız dedi. Bende atlama yapıyor dedim bir süre sonra sorunu anladı. Değişim yapıyorum dedi 2-3 gün sonra sıfır mouse gönderdiler 14 gün olmadıysa eline ulaşalı garantiye gitmiyor herhalde emin değilim.
Mağazadan aldım ve de o gün mağazadan alan hiçkimseye fatura bile vermediler. Mail adresime faturanın gelmesini bekliyorum şu an. Internette araştırdığım kadarıyla mağazadan alınan ürünlere değişim yapmıyorlar. Ciddi manada mağdur oldum soğuduğum bir mouse'la öylece bakışıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,238
Üyeler
197,409
Son üye
degırmen001
Geri