geçen gün media markt ta 2700 tl ye satılıyordu![]()
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
ben ordan alırım aga demekkı daha kalıtelıgeçen gün media markt ta 2700 TL ye satılıyordu
.dben ordan alırım aga demekkı daha kalıtelı
Vay be nasıl fiyatlara gelmiş bu mouse, bu fiyat indirimli fiyat...![]()
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Ben kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.hocam bana detaylı anlatır mısınız memnun musunuz alacağımda
Ben de essential versiyonunu almıştım önceden onda yaşamıştım tekerlek sorununu, kronik herhalde razer modellerinde çıkabiliyor.bende var gayet iyi mouse FPS türleri oynayın ya da oynamayın yalnız ilk aldığımda fare tekerleğin de sorun var dı direk değişim yaptı itopya şuan 7 aydır kullanıyorum sıkıntısı yok.
Essential'ı diyorsan ilk başta ondan almıştım kısa süre kullandım ama mouse tekerleği bozuk gelmişti bana. Onun dışında güzel gibiydi o da.Beyler bunum 300 lira olanı alınır mı
Bildiğim kadarıyla şekli hariç birçok şeyi aynı.Peki razer basilisk v2 alınmaz mı ?
Balance problemi varVay be nasıl fiyatlara gelmiş bu mouse, bu fiyat indirimli fiyat...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.
Ben de essential versiyonunu almıştım önceden onda yaşamıştım tekerlek sorununu, kronik herhalde razer modellerinde çıkabiliyor.
Essential'ı diyorsan ilk başta ondan almıştım kısa süre kullandım ama mouse tekerleği bozuk gelmişti bana. Onun dışında güzel gibiydi o da.
Bildiğim kadarıyla şekli hariç birçok şeyi aynı.
O ne demek bilmiyorum ama tekerleği arızalı gelmişti banaBalance problemi var
Bende itopya'nın yeni mağazasından aldım usb kısmı kullanılmış gibiydi. Şimdi de tekerlek sorunu var ve sağ tarafı esnek ama fatura yerine e-irsaliye verdiler. Değişimden önce garantiye yolladılar mı sizin ürünü? Çünkü Razer Arena Bilgisayar'dan Bilkom'a geçti ve pek umursamaz gibi geliyor Arena Bilgisayar artık bana. Ayrıca başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış ama değişim yapmamışlar. Size nasıl yaptılar biraz anlatabilir misiniz acaba?bende var gayet iyi mouse FPS türleri oynayın ya da oynamayın yalnız ilk aldığımda fare tekerleğin de sorun var dı direk değişim yaptı itopya şuan 7 aydır kullanıyorum sıkıntısı yok.
Bende yeni aldım tekerleği arızalı. Siz ne yaptınız bu durumda hocam?O ne demek bilmiyorum ama tekerleği arızalı gelmişti bana
MediaMarkt'ta satılanlar son distribütör Bilkom güvenceli hocam. Ordan 2 ay önce 537 TL'ye aldı iki arkadaşım ve de tekerlek sorunu yoktu... Ben Itopya'nın mağazasından aldım ve tekerlek sorunu var. Ayrıca usb kısmı da kullanılmış gibiydi. Üstelik Arena Bilgisayar garantili ve artık distribütör olmadıkları için Arena ürünlerini önemsemiyorlar bence...ben ordan alırım aga demekkı daha kalıtelı
Ben gönderdim itopyadan bir çalışan aradı tekerlekte sorun var demişsiniz dedi anlatır mısınız dedi. Bende atlama yapıyor dedim bir süre sonra sorunu anladı. Değişim yapıyorum dedi 2-3 gün sonra sıfır mouse gönderdiler 14 gün olmadıysa eline ulaşalı garantiye gitmiyor herhalde emin değilim.Bende itopya'nın yeni mağazasından aldım usb kısmı kullanılmış gibiydi. Şimdi de tekerlek sorunu var ve sağ tarafı esnek ama fatura yerine e-irsaliye verdiler. Değişimden önce garantiye yolladılar mı sizin ürünü? Çünkü Razer Arena Bilgisayar'dan Bilkom'a geçti ve pek umursamaz gibi geliyor Arena Bilgisayar artık bana. Ayrıca başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış ama değişim yapmamışlar. Size nasıl yaptılar biraz anlatabilir misiniz acaba?
Mağazadan aldım ve de o gün mağazadan alan hiçkimseye fatura bile vermediler. Mail adresime faturanın gelmesini bekliyorum şu an. Internette araştırdığım kadarıyla mağazadan alınan ürünlere değişim yapmıyorlar. Ciddi manada mağdur oldum soğuduğum bir mouse'la öylece bakışıyoruz.Ben gönderdim itopyadan bir çalışan aradı tekerlekte sorun var demişsiniz dedi anlatır mısınız dedi. Bende atlama yapıyor dedim bir süre sonra sorunu anladı. Değişim yapıyorum dedi 2-3 gün sonra sıfır mouse gönderdiler 14 gün olmadıysa eline ulaşalı garantiye gitmiyor herhalde emin değilim.