Ondan değil, Furkan valla beğeniyorum mouseu zaten değiştirdim öneriyi bana da mantıklı gelmedi.Daha iyi demesinin sebebi zaten sensör xD
Ben bilmiyor muyum @Frenerno'yu.
Viper Mini ile DA V2M aynı fareler eline oturanı alması daha iyi olur ama Viper ve DA varken Omen Reactor en azından ben almazdım, saçma çünkü bence.
Bu fiyatıyla asla alınmaz çok daha iyileri var.Steelseries rival 3 hakkında olumsuz yorumu olan var mı. Bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum
sen beni alıntılayıp aynı mouse görüntü hariç dediğin için olabilir mi ?E beni alıntılamışsın![]()
omen reactorun click sesi çok mu pekiHiçbirisi Omen reactor öneririm.
Tamam kankaOndan değil, Furkan valla beğeniyorum mouseu zaten değiltirdim öneriyi bana da mantıklı gelmedi.
Not:
Araştırmanı öneririm furkan (!)![]()
Viper Mini daha iyi demişsin ya ondan dedim aynı fareler diyesen beni alıntılayıp aynı mouse görüntü hariç dediğin için olabilir mi ?![]()
Değil de Pulsefire Raid daha iyi olur.omen reactorun click sesi çok mu peki
vaaay, bu güzel gibi işte. İnceleyeyim birazdanDeğil de Pulsefire Raid daha iyi olur.
Vİiper mini daha iyi olur şuanki mousenuz ne ?
kendi mousenıza göre kısa bir mouse bu elinize büyükse tahminen ya 1 tık küçük yada eliniz e otururkullanım açısından biraz büyük geliyoINCA IMG-365MS 7D +3200 DPI +7 COLOR SİYAH MAKROLU GAMİNG MOUSE + MOUSEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA IMG-365MS 7D +3200 DPI +7 COLOR SİYAH MAKROLU GAMİNG MOUSE + MOUSEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com