boi the egg
80+
Tekrar 1.099 TL 73 stok
Fiyat iyi. Alacak olan varsa ağır olduğunu unutmasın.
o kadar yoktu benim kullandigim kadariyla ama mouse buyuk ve agir oldugu icin mouseu kaldirirken lodu yuksekmis gibi hissettirebiliyor.LOD değeri rtingste 2.4mm yani 2cd kalınlığı gösteriyor doğrumu o kadar fazlamı
amazonda 1.5k almak istersenYa abi internetim bitti diye kapattım mouse arıyordum şansa bak
Kullanan kişilerin çoğu ağır olduğunu söylüyor hocam kocaman eliniz varsa tabi ağır gelmez.Ağır diyenler neye göre ağır dedi anlayamadım. Bende Razer, Deathadder Elite, V2 Mini, V2 ve V2 Pro, Mamba Elite, Logitech G403, 502 Hero ve G Pro Superlight var. V2 ya da V2 Pro bir mouse için yeterince hafifler. V2 82 Gram, V2 Pro 88 Gram, Superlight ve V2 mini 62 gram ben bu mouseları gün içinde aktif kullanıyorum Superlight mesela daha hafif ama bana küçük V2 elime tam uygun, ağırlığı da rahatsız etmiyor eli büyük olan için sorun olacağını sanmıyorum. G502 ye ağırlıkları takınca tank gibi oluyor bi de onu görün ağır mouse neymiş ya da Mamba Elite
Benim elimde büyük değil ki Tamam Superlight'a göre baktım şimdi aradaki 20 gram'ı hissediyorsun, ondan sonra v2 bir tık ağır gelmesi normalde, şu var v2 uzun kullanımda eli yormuyor önemli olan bu değil mi?Kullanan kişilerin çoğu ağır olduğunu söylüyor hocam kocaman eliniz varsa tabi ağır gelmez.
Ağır diyenler neye göre ağır dedi anlayamadım. Bende Razer, Deathadder Elite, V2 Mini, V2 ve V2 Pro, Mamba Elite, Logitech G403, 502 Hero ve G Pro Superlight var. V2 ya da V2 Pro bir mouse için yeterince hafifler. V2 82 Gram, V2 Pro 88 Gram, Superlight ve V2 mini 62 gram ben bu mouseları gün içinde aktif kullanıyorum Superlight mesela daha hafif ama bana küçük V2 elime tam uygun, ağırlığı da rahatsız etmiyor eli büyük olan için sorun olacağını sanmıyorum. G502 ye ağırlıkları takınca tank gibi oluyor bi de onu görün ağır mouse neymiş ya da Mamba Elite