Neler Yeni

Razer DeathAdder V2 Pro 1.099 TL

merb1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertuğrul BAYRAKLI
elim buyuk olmasina ragmen begenmeyip sattim, bana gore degilmis. Almayi dusunuyorsaniz bir kere daha dusunun bu devirde agir mouse kullanmak gercekten zor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
hafif mouse a alışkın olanlar kullanamaz. ben razer mouse sevmiyorum, sevenler için güzel fiyat. markası razer olmasına rağmen f/p ürün olduğunu bile söyleyebiliriz.

Falçata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Yüceloğlu
Bu mouse'a cidden ağırmı diyorsunuz siz ? Şu an kullanıyorum efsane. ve Mouse olayında ağırlık nasıl bir kriter sizin için kullanırken kaldırıp kaldırıp masaya vurmuyorsan kıyasladıklarınızla arasındaki 10 15 gr fark çok etkilemez diye düşünüyorum sürüklerken..

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
LOD değeri rtingste 2.4mm yani 2cd kalınlığı gösteriyor doğrumu o kadar fazlamı

merb1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertuğrul BAYRAKLI
LOD değeri rtingste 2.4mm yani 2cd kalınlığı gösteriyor doğrumu o kadar fazlamı
o kadar yoktu benim kullandigim kadariyla ama mouse buyuk ve agir oldugu icin mouseu kaldirirken lodu yuksekmis gibi hissettirebiliyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ağır diyenler neye göre ağır dedi anlayamadım. Bende Razer, Deathadder Elite, V2 Mini, V2 ve V2 Pro, Mamba Elite, Logitech G403, 502 Hero ve G Pro Superlight var. V2 ya da V2 Pro bir mouse için yeterince hafifler. V2 82 Gram, V2 Pro 88 Gram, Superlight ve V2 mini 62 gram ben bu mouseları gün içinde aktif kullanıyorum Superlight mesela daha hafif ama bana küçük V2 elime tam uygun, ağırlığı da rahatsız etmiyor eli büyük olan için sorun olacağını sanmıyorum. G502 ye ağırlıkları takınca tank gibi oluyor bi de onu görün ağır mouse neymiş ya da Mamba Elite 😀

arturo

80+ Silver
Ağır diyenler neye göre ağır dedi anlayamadım. Bende Razer, Deathadder Elite, V2 Mini, V2 ve V2 Pro, Mamba Elite, Logitech G403, 502 Hero ve G Pro Superlight var. V2 ya da V2 Pro bir mouse için yeterince hafifler. V2 82 Gram, V2 Pro 88 Gram, Superlight ve V2 mini 62 gram ben bu mouseları gün içinde aktif kullanıyorum Superlight mesela daha hafif ama bana küçük V2 elime tam uygun, ağırlığı da rahatsız etmiyor eli büyük olan için sorun olacağını sanmıyorum. G502 ye ağırlıkları takınca tank gibi oluyor bi de onu görün ağır mouse neymiş ya da Mamba Elite 😀
Kullanan kişilerin çoğu ağır olduğunu söylüyor hocam kocaman eliniz varsa tabi ağır gelmez.😀

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kullanan kişilerin çoğu ağır olduğunu söylüyor hocam kocaman eliniz varsa tabi ağır gelmez.😀
Benim elimde büyük değil ki :D Tamam Superlight'a göre baktım şimdi aradaki 20 gram'ı hissediyorsun, ondan sonra v2 bir tık ağır gelmesi normalde, şu var v2 uzun kullanımda eli yormuyor önemli olan bu değil mi?

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga

G502 bana hafif geliyor. Ondan hafifini nasıl kullanıyorsunuz bende ona şaşırıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,400
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom