Neler Yeni

🔥Razer Deathadder V3 Kablolu 1899Tl🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
Bence hiç ergonomik değil. Mamafih bunu alacağıma cancağızım istikbalde ki şahsıma münhasır bir donanım isteyecek olur isem kablosuz olan bir donanım daha iyi olacaktır. Estetik olarak da albenisi zannımca namevcut olmak ile beraber huşu içinde kullanmayı teveccüh etmiş olduğum bir makine için estetiğe de aynı oranda ehemmiyet verecek biriyim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence hiç ergonomik değil. Mamafih bunu alacağıma cancağızım istikbalde ki şahsıma münhasır bir donanım isteyecek olur isem kablosuz olan bir donanım daha iyi olacaktır. Estetik olarak da albenisi zannımca namevcut olmak ile beraber huşu içinde kullanmayı teveccüh etmiş olduğum bir makine için estetiğe de aynı oranda ehemmiyet verecek biriyim.
size ergonomik olmayabilir ergo piyasasında üretici az oldugundan bu fiyata bu güzel eli 19 cm üzeri ve claw tutanlar için harika bir şey

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
1 ay kadar önce 1400 e satıldı aldım çok büyük fare geri iade ettim eli büyük olanlar alsın küçük olanlar hiç bulaşmasın

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Ömer
Ne anlatıyorsun dostum sen :)

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Dax Saz
Eli büyük olanlar için biçilmiş kaftan. Kullanıyorum ve son derece memnunum. Yalnız dikkat; küçük ellere göre değil. Monitör altı bungee alın kablosuz ile farkı kalmaz. Şarj derdi de yok.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
Hyperx mi zenith pro mu bu mu aga çok seçenek çıkmaya başlıyor 😀

ANYA

80+ Bronze
mouse güzel de o fiyatta değmez abd de süreki 25 dolar satıyor onu 1k ekle pckolik de pro 3k satıyor onu al daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet Tongal
Kullandığım en ergonomik fare. Daha iyisi olamaz herhalde. Sensörü de piyasadaki en iyi sensör olabilir. Palm tutanlar için tavsiye ederim.

Shourd

80+ Gold
Alınır beğenene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi