Yusuf Atasoy
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba, yakın zamanda ikinci elden satın aldığım Wraith Cosmic glass v2 hybrid modelini Razer DeathAdder V3 pro için kullandığımda farede kısa süreli takılmalar olduğunu fark ettim. Gündelik kullanımlarda pek rahatsızlık vermezken özellikle hızlı hareket isteyen rekabetçi oyunlarda ani takılmalar yaşadığımdan bu konuyu açmak istedim. Belirtmem gerek ki; Cam mouse padde çizik gibi sensöre aykırı bir durum yok, normal mouse padde sorunsuz bir şekilde çalışıyor, cam mouse padi kullanmadan önce fiber optik bez ile siliyorum, fareyi kablosuz 1000hz modunda kullanıyorum, skatezler orijinal skatezleri ve aşırı bir aşınma yok, kabloyu takınca aynı sorunları yaşıyorum, farklı usb girişlerini kullandığımda aynı sonuçları alıyorum(2.0, 3.0 ve kasanın arkasındaki soketlerin hepsini denedim), farenin yakınında kablosuz kulaklığımın dongle'ı var, Razer Synapse uygulamasındaki MOUSE MAT SURFACE CALIBRATION da tracking distance LOW, Low power mode 0 ve Wireless power sawing de 15 dakika ayarında, Logitech G305 faresinde cam mouse padi kullanırken bir sorun yaşamıyorum. Evet genel olarak bir çok çözüm denedim ve buraya geldim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.