Razer deathadder V3 vs V2 Pro

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Sahibinden'de bir satıcıdan 0 kapalı kutu 1.500TL'ye anlaştım fakat v3'te kafamı kurcalıyor.
Değer mi farka benim için 1.500TL bile fazla zorlamaya değer mi?
Farkları neler kaliteli mi V2 Pro v3'e göre.

deathadder v2 pro ise 88 gram olması haricinde kötü bi yanı yok fiyat farkına değmez. ama 1500 liraya viper v2 pro bulduysan ses etmeden al ve olay yerinden uzaklaş :ROFLMAO:

Daha hafif, ayrıca sensörleri daha iyi V2 Pro'ya göre.
bütçe kısıtlı olduğu için sensör farkına o kadar para vermeye gerek yok muhtemelen hissetmeyecek bile ama ağırlık konusunda evet v2 pro günümüz için ağır. onun da seveni var gerçi benim mouse da 80 gr ama gayet memnunum

bütçe kısıtlı olduğu için sensör farkına o kadar para vermeye gerek yok muhtemelen hissetmeyecek bile ama ağırlık konusunda evet v2 pro günümüz için ağır. onun da seveni var gerçi benim mouse da 80 gr ama gayet memnunum
Fornite apex oynayacağım için beni rahatsız edebilir uzun süreçte o halde v2ye yönelebilirim. Yada Deathadder V2 alsam normal ? 1500TL amazonda bi sıkıntısı gideri varmi
Daha hafif, ayrıca sensörleri daha iyi V2 Pro'ya göre.

Geçen ay ikiside 1300 liraydı ben V2 Pro`yu seçtim, gayet de memnunum. Sensör olayına girmeye gerek yok V2 Pro`da Focus+ gibi on numara sensör var. V3`de ki sensörün en büyük avantajı 8K Hz desteklemesi ama düzgün destekleyen oyun yok , 4K Hz de bile sıkıntı, oyun firmalarında iş yok. Ağırlık konusunda 82gr mouse uzun kullanımda eli yormuyor. En güzel fark Wireless olması kablo yok kafan rahat. İkisini de tercih edebilirsin bütçe sıkıntın varsa çok kasma v2 Pro üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri