RAZER Deaths Talker V2 Pro nasıldır?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Bütçe
7000
Olumsuz yönü 6k olması ve 6k yı hakedecek hiçbir özelliğinin olmaması.

Usta şuan mobildeyim bir türlü konu açamadım o yüzden burdan yazıyorum yardımcı olurmusunuz

1200 TL RAZER BLACKSHARK V2 ALINIR MI

Arkadaşlar ürün v2 modeli v2 x değil ikinci el 1 yıl kullanılmış arkadaş bryaz sisteme geçiyormuş o yüzden beyaz kulaklık alacağını ve bu yüzden sattığını söylüyor fiyat olarak sıfırıyla arasında gayet yeterli bi fark var 1 yıl kullanılmış cihaz sonuçta param güvende ile alacağım kutusu yok faturası var sizce alınır mı? birde bu aktivasyon kodu da yokmuş kutuyla beraber oda çöpe gitmiş galiba razer supporttan bu konuda yardımcı oluyorlar diyor sizce ne yapayım bütcem max 1500
kulaklık gönderilerini altına yazsaydın daha iyi bir sonuç alabilirdin, o fiyata ikinci el almak mantıklı değil, daha iyi kablolu ürünler var

Ses kapama açma olmasa da olur dersen.

Razer ss corsair vs'den çok daha iyidir.

Eğer ki marka bir şey alacağım diyorsan DeathStalker V2 PRO iyi bir model. Ama VGN X68 tarzı klavyeler çok daha iyi seçenekler, hatta 7 bin liraya güzel bir custom keyboard yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kapama açma olmasa da olur dersen.

Razer ss corsair vs'den çok daha iyidir.
SteelSeries ayrı komedi zaten.

Eğer ki marka bir şey alacağım diyorsan DeathStalker V2 PRO iyi bir model. Ama VGN X68 tarzı klavyeler çok daha iyi seçenekler, hatta 7 bin liraya güzel bir custom keyboard yapabilirsiniz.

3500e de kendisi yapabilir klavyesini ama bunlar TRde bu fiyatlara satılıyorken bence gerek yok yurtdışıyla uğraşmaya. Gerekirse bunları da modlar zaten istediği gibi.

Custom nasıl oluyor tam olarak vakit sıkıntım yok,
3500e de kendisi yapabilir klavyesini ama bunlar TRde bu fiyatlara satılıyorken bence gerek yok yurtdışıyla uğraşmaya. Gerekirse bunları da modlar zaten istediği gibi.
Darmoshark'ın 6000 mAh bataryası yaklaşık kaç saat çalıştırıyor 2.4ghz ile

Custom nasıl oluyor tam olarak vakit sıkıntım yok,
Klavyenin parçalarını kendin alıp hepsini kendin birleştiriyorsun ama attığım klavyeler custom klavye gibi bir şey zaten.

6000 mah bluetooth modunda baya uzun bir süre gider ama oyunlar için iyi olmaz. 2.4 ghz'de RGB'ler kapanırsa 1 gün gider diye düşünüyorum ama emin değilim. Buna çok takılma bu fiyat bandında 6000 mah iyi bir değer.

Klavyenin parçalarını kendin alıp hepsini kendin birleştiriyorsun ama attığım klavyeler custom klavye gibi bir şey zaten.

6000 mah bluetooth modunda baya uzun bir süre gider ama oyunlar için iyi olmaz. 2.4 ghz'de RGB'ler kapanırsa 1 gün gider diye düşünüyorum ama emin değilim. Buna çok takılma bu fiyat bandında 6000 mah iyi bir değer.
Elime yakın zamanda 20k lık bant batarya geçecek 6k yı 25 saatte bitiriyorsa tüketimi fazladır, 20k bataryayı ona takmasam daha iyi

Elime yakın zamanda 20k lık bant batarya geçecek 6k yı 25 saatte bitiriyorsa tüketimi fazladır, 20k bataryayı ona takmasam daha iyi
Dediğim gibi emin değilim. belki daha uzun gidiyordur. Bende 4000 mah olan bir model var ama hiç kablosuz kullanmadığım için bilemiyorum. Klavyede kablosuz zaten pek gerekli değil bana göre eğer masaüstü PC'de kullanılacaksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,853
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter
Geri