Razer Enki Oyuncu Koltuğu 11.999 TL

IMG_6689.webp
konu sahibine canı gönülden teşekkürler geç gördüm Kimseninde keyfini kaçırmak istemedim o yüzden fiyatı yazmadım ben aldığımda 2ydi ben alır almaz ürün bitti

Alıntıyı görüntülekonu sahibine canı gönülden teşekkürler geç gördüm Kimseninde keyfini kaçırmak istemedim o yüzden fiyatı yazmadım ben aldığımda 2ydi ben alır almaz ürün bitti
Hocam çok iyi yaklamışsınız da ben anlamadım ürün hepsiburada üzerinden de mi indirime girdi hiç görmedim 😅 taksit olarak daha iyiydi tüh

Garanti bankasına özel 15.000 üzerine 1000 TL bonus veriyor, xiaomi air purifier 4 compact ve enkiyi aldım 1750 tl toplam indirim oldu

Hocam çok iyi yaklamışsınız da ben anlamadım ürün hepsiburada üzerinden de mi indirime girdi hiç görmedim 😅 taksit olarak daha iyiydi tüh
Vallahi şans tamamen indirimin üzerine indirim aldık gibi oldu taksit zaten ayrı bi avantaj oldu bazı hesaplarda 200 daha çek varmış 9999 ageliyordu tabi onu sonra farkettim bu haliyle bile iyi oldu.

ürün geldi teslim edildi bayağı bayağı kalite akıyor taş gibi ürün :D

bi koltuğa bu kadar para verilir mi ki bilmiyorum yani rahatlığı falan nasıldır evdeki koltuğa kıyasla

bi koltuğa bu kadar para verilir mi ki bilmiyorum yani rahatlığı falan nasıldır evdeki koltuğa kıyasla
veriliyor. özellikle büyük biriysen ne kadar 2-3 bin kısmaya çalışıyorsan 8-9 ay sonra burnundan geliyor. :D orası kırılıyor burası bozuluyor uğraşıp duruyorsun kaliteliyse para verilmesi taraftarıyım.

2 Senedir kullanıyorum şuan aktif kilom 130 boyum 185. Banamısın demedi hergün eşeğe biner gibi bindim ne minderinde deforme ne bir gıcırdama ne bir kırılan parça . Tank gibi bişey yani... Ama rahatsız olduğum kısım süngeri biraz sert bir süre sonra mabadımızda yorulma yapıyor ve bel desteği yok yastık alınması tavsiyedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri