Hocam çok iyi yaklamışsınız da ben anlamadım ürün hepsiburada üzerinden de mi indirime girdi hiç görmedimAlıntıyı görüntülekonu sahibine canı gönülden teşekkürler geç gördüm Kimseninde keyfini kaçırmak istemedim o yüzden fiyatı yazmadım ben aldığımda 2ydi ben alır almaz ürün bitti
Vallahi şans tamamen indirimin üzerine indirim aldık gibi oldu taksit zaten ayrı bi avantaj oldu bazı hesaplarda 200 daha çek varmış 9999 ageliyordu tabi onu sonra farkettim bu haliyle bile iyi oldu.Hocam çok iyi yaklamışsınız da ben anlamadım ürün hepsiburada üzerinden de mi indirime girdi hiç görmedimtaksit olarak daha iyiydi tüh
hoam kafa desteği çıktı mı içindenürün geldi teslim edildi bayağı bayağı kalite akıyor taş gibi ürün![]()
çıkmıştır xlerde kafa desteği yok normal enkide varhoam kafa desteği çıktı mı içinden
var hocam içinden bide eldiven çıkıyorhoam kafa desteği çıktı mı içinden
veriliyor. özellikle büyük biriysen ne kadar 2-3 bin kısmaya çalışıyorsan 8-9 ay sonra burnundan geliyor.bi koltuğa bu kadar para verilir mi ki bilmiyorum yani rahatlığı falan nasıldır evdeki koltuğa kıyasla
bende aldım vala 11 e fiyatı baya düşmüş bu fiyata muadili var mıdır bilemedimvar hocam içinden bide eldiven çıkıyoren garibime gitti açıkcası
11 e nerden aldınız hocambende aldım vala 11 e fiyatı baya düşmüş bu fiyata muadili var mıdır bilemedim