Neler Yeni

Razer Kraken X Aldım Ancak Memnun Kalmadım

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
Sorun kulakla ilgili değil bence cidden gamepower Medusa gibi 100 liralık kulaklıktan hs50 pro ya geçtim Medusa nın daha iyi olduğu noktalar kesinlikle var. Kaliteli markalar alt seviye ürünlerine özenmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 sesleri boğuklaştırıyor pazarlama tuzağı lakin viyuu viyuu ses gelmesi size özel olabilir garantiye gönderin.
göndericem tek çarem o

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
kafana silah dayamadılar diye aldığın şey bozuk çıkınca iade edememek mantıklı bir şey mi
Kardeşim garanti ne güne duruyor ?? Yada gönder firmaya sorunlu diye değişim işte. Ne kadar saçma yorumlar.
Ek olarak kulaklıkta ses sorunu var madem neden 7.1 kodunu kaziyorsun. 🥲

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Sen bi garantiye gönder belki sorun vardır.

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
Kardeşim garanti ne güne duruyor ?? Yada gönder firmaya sorunlu diye değişim işte. Ne kadar saçma yorumlar.
Ek olarak kulaklıkta ses sorunu var madem neden 7.1 kodunu kaziyorsun. 🥲
kulaklıkta sorun olduğunu bilmiyordumki şimdi bunu kazımam benim suçummu bu normal driver da olabilirdi bide ben cızırtıdır fln onları geçtim ses kalitesi kötü boğuk çıkıyor sesler bunu almadan önce Rampage Alpha X bunu kullanıyordum indirimde diye kraken x aldım zaten pedleri soyulmuştu indirimdeyken kaçırmıyım dedim sonuç bu karşılaştırıyorum alpha x daha güzel

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
cızırtı ve o viuu viuu sesi olmasa bile kulaklık kötü bence
Bendede var aynısı bilader ne takıntılı insanmışsın ya oyundayken felan hiçbir sorun yaşamadım gayet mis gibi Kulaklık yani o kadar da cızırtı olsun 7.1 de güzel çalışıyo memnunum

Top Bottom