Razer Kraken X Aldım Ancak Memnun Kalmadım

Sorun kulakla ilgili değil bence cidden gamepower Medusa gibi 100 liralık kulaklıktan hs50 pro ya geçtim Medusa nın daha iyi olduğu noktalar kesinlikle var. Kaliteli markalar alt seviye ürünlerine özenmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.1 sesleri boğuklaştırıyor pazarlama tuzağı lakin viyuu viyuu ses gelmesi size özel olabilir garantiye gönderin.
göndericem tek çarem o

kafana silah dayamadılar diye aldığın şey bozuk çıkınca iade edememek mantıklı bir şey mi
Kardeşim garanti ne güne duruyor ?? Yada gönder firmaya sorunlu diye değişim işte. Ne kadar saçma yorumlar.
Ek olarak kulaklıkta ses sorunu var madem neden 7.1 kodunu kaziyorsun. 🥲

Kardeşim garanti ne güne duruyor ?? Yada gönder firmaya sorunlu diye değişim işte. Ne kadar saçma yorumlar.
Ek olarak kulaklıkta ses sorunu var madem neden 7.1 kodunu kaziyorsun. 🥲
kulaklıkta sorun olduğunu bilmiyordumki şimdi bunu kazımam benim suçummu bu normal driver da olabilirdi bide ben cızırtıdır fln onları geçtim ses kalitesi kötü boğuk çıkıyor sesler bunu almadan önce Rampage Alpha X bunu kullanıyordum indirimde diye kraken x aldım zaten pedleri soyulmuştu indirimdeyken kaçırmıyım dedim sonuç bu karşılaştırıyorum alpha x daha güzel

cızırtı ve o viuu viuu sesi olmasa bile kulaklık kötü bence
Bendede var aynısı bilader ne takıntılı insanmışsın ya oyundayken felan hiçbir sorun yaşamadım gayet mis gibi Kulaklık yani o kadar da cızırtı olsun 7.1 de güzel çalışıyo memnunum

Geri