Çözüldü✓ Razer steelseries gibi bilindik mouse öneri

Wraithle sorunum yok cashback icin kimlik no falan istemiyorum ulugames düşünüyorum suan da garanti var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendileri derken
garanti için ulugamesten alırsan oraya ulaşacaksın wraith üzerinden alırsan wraithe yazacaksın kimlik girmiyorsun zaten sadece tel no ve mail

Atack shark kullanıyorum temiz fps oyunlarında güzel mouse game sense'in iyiyse güzel ranklara ulasirsin bu sezon dia 1 oldum
Bütçem 1k max 1,2k oynarim ona göre önerin mümkünse bilindik sitelerden olsun bide banka hesabi actirma cashback falan gerektirmeye

1,4 e r1 alınabilir güzel mousedir

Wraithle sorunum yok cashback icin kimlik no falan istemiyorum ulugames düşünüyorum suan da garanti var mı

Kendileri derken

Mesela bozuldu garantiye gondersek duzeltirler mi gibi garanti mi
wraith tamir edilebiliyorsa tamir edip gönderiyor tamir edilemezse değiştiriyor diye biliyorum bütçen çıkarsa gaming gen tr den bunu al garanti olarak iyi eğer sıkıntı olursa direkt sıfırıyla değiştiriyorlar iyzico 500tl de cashback var

wraith tamir edilebiliyorsa tamir edip gönderiyor tamir edilemezse değiştiriyor diye biliyorum bütçen çıkarsa gaming gen tr den bunu al garanti olarak iyi eğer sıkıntı olursa direkt sıfırıyla değiştiriyorlar iyzico 500tl de cashback var
İyzco cashbacki nasıl işliyor

knk şimsdi öncelikle ulugames güvenilir önceden alışveriş yaprım rival 3 eski mousem 3 yıl kulandım sıkıntısız r1 de kardeşime aldım oda sıkıntısız kulanıyo şuanda f1 pro max 8k kulanıyorum atk ve bir sürü marka denedim gayet iyi ve ortalama mouse ikiside

Atack shark kullanıyorum temiz fps oyunlarında güzel mouse game sense'in iyiyse güzel ranklara ulasirsin bu sezon dia 1 oldum
kesinlikle atack shark önermiyorum çoğu kronikli sensörü takılma yapıyo iyi bi marka değil kesinlikle

Beyler hayirli olsunu alırım ulugdan onsiparis olarak aldım vxe r1se+

Umarım kazasız belasız elime ulaşır onsiparis olustu ama 4 temmuz diyor kargo bakalım nolacak

Beyler hayirli olsunu alırım ulugdan onsiparis olarak aldım vxe r1se+

Umarım kazasız belasız elime ulaşır onsiparis olustu ama 4 temmuz diyor kargo bakalım nolacak
Keşke r1se almasaydınız sensörü fiyatını hak etmiyor paw 3370 den bile kötü

knk şimsdi öncelikle ulugames güvenilir önceden alışveriş yaprım rival 3 eski mousem 3 yıl kulandım sıkıntısız r1 de kardeşime aldım oda sıkıntısız kulanıyo şuanda f1 pro max 8k kulanıyorum atk ve bir sürü marka denedim gayet iyi ve ortalama mouse ikiside

kesinlikle atack shark önermiyorum çoğu kronikli sensörü takılma yapıyo iyi bi marka değil kesinlikle
Hocam benim mouse ta takılma falan yok ama siz bilirsiniz 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri