Bookless
80+
- Reaksiyon skoru
- 272
kar ettirir ama hızlı satılmazbitti mi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
al sata gider mi ya kararsız kaldım
kar ettirir ama hızlı satılmazbitti mi şuan
al sata gider mi ya kararsız kaldım
kalmadı
Etme. DA v3 pro güncel versiyon.deathadder v3 pro da aldım 2370e iptal edimmi aynı sanki hemen hemen
biri simetrik biri ergo birbiriyle alakası yok, resmen ilk bakmanız şeyi atlayarak random mouse alıyorsunuz dünyadan haberiniz yokdeathadder v3 pro da aldım 2370e iptal edimmi aynı sanki hemen hemen
yine yanlış bilgiEtme. DA v3 pro güncel versiyon.
Yok birinin ergo birinin ambi olduğunu bilmiyorduk sağ ol. Alacak kişinin gözü var heralde. Da v3 pro en son çıkan model mi evet. O zaman güncel versiyon.biri simetrik biri ergo birbiriyle alakası yok, resmen ilk bakmanız şeyi atlayarak random mouse alıyorsunuz dünyadan haberiniz yok
yine yanlış bilgi
biri ergo biri simetik, diğer tüm özellikleri aynı. biri viper ın son versioynu biri da nın aynı jenerasyon ürün.
Nerede bu fiyata v3 pro?deathadder v3 pro da aldım 2370e iptal edimmi aynı sanki hemen hemen
Eyvallah kankim gereksiz yere yükselmiş arkadaş bilmiyoruz diyeYok birinin ergo birinin ambi olduğunu bilmiyorduk sağ ol. Alacak kişinin gözü var heralde. Da v3 pro en son çıkan model mi evet. O zaman güncel versiyon.