1896Tl kupon varsa daha da düşer. Güzel indirim gibi
Pilli bu pil falan takınca ağır oluyor birde kim pille uğraşıcakDeathadder v3 mü , bu mu ?
deathadder v3 daha iyi tek eksisi kablov3 almıştım hangisi daha iyi? bir de v2x hyperspeed'den geçmeye değer mi?
Aj ler iyi bende lamzu razer delux var en iyis tabii ki lamzu cam skatezli ama ajazzlar beleş bu fiyata özellikle apexÇok ağır maalesef 82 gram. Normal bir oyuncuysanız belki tercih edilir de rekabetçi oyunlara için artık fazla. Gerçi benim Viper Ultimate de 74gr ama alıştım. AJ159'lar iyi olursa biraz hafiflemiş oluruz.
Çok ağır oluyor ve ekstra pil masafıPile neden bu kadar karşısınız? Ben bataryalı almaktansa pilli tercih ediyorum. Batarya ömrü azalması gibi bir dert yok. Şarj istasyonum da var XBOX gamepad için almıştım. Bence pil işi büyük rahatlık. Şarj mı bitti? Dolum beklemeden tık diye değiştirip geçiyorum.
Evet gelince göreceğiz iyi hoş güzel fakat ileride AJ için bir konu açabilirim, kalitesi hakkında çünkü ciddi sorunları olan bir marka. Örneğin bende AK820 Pro klavye var, 10 saat de sarj etsem ekrandaki sarj göstergesi 5 olmuyor. 4 oluyor 1 saate 3'e düşüyor. 2 günde tüm sarj bitiyor vs.Aj ler iyi bende lamzu razer delux var en iyis tabii ki lamzu cam skatezli ama ajazzlar beleş bu fiyata özellikle apex
Yazılımsal olarak çok zayıflar ya.Evet gelince göreceğiz iyi hoş güzel fakat ileride AJ için bir konu açabilirim, kalitesi hakkında çünkü ciddi sorunları olan bir marka. Örneğin bende AK820 Pro klavye var, 10 saat de sarj etsem ekrandaki sarj göstergesi 5 olmuyor. 4 oluyor 1 saate 3'e düşüyor. 2 günde tüm sarj bitiyor vs.
Bunu sadece ben değil başkaları da yaşamış. Başka modellerde de yaşamışlar.
Uygulamaları buglu, sarji düzgün göstermiyor. Keza yine AJ159'larda da çok fazla sıkıntı var.
Kaliteli ama biraz garip bir marka.