❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Galiba deathadder v3 pro dan daha iyi yorumlardan öyle anladım alanlara hayırlı olsun deathadder v3 var kablosuz olsun diye viper v3 hyperspeed sipariş geçtim yanına da 40 ad. pil :p toplamda 2668 tl ye geldi . Güzel mouse lar evet piyasasının da altında olabilir ama bütçemizi aşıyor maalesef be hocam .

Viper V3 Hyperspeed de 2300 e düşmüş.

Bir süredir bu fiyatta en azından benim gördüğüm 3 gündür .

imkanı yok deathadder v4 pro 170ten çıktı bir kere viper v3 pro ilk çıktığında 8kdan satılıyordu ve amerika fiyatı 160 dolardı
Hala öyle, zaten başlıkta yazdım: Tüm zamanların Dünyadaki en düşük fiyatı.

Bunu alırsam faceit 10lvl olur muyum. Eyooso x44 kullanıyorum şuan rankım Gold Nova 3

beyler acil bir sorum var bunun yanında 8k hz dongle geliyor mu bende deathadder v3 pro var onu maalesefki 1000 hz kullanıyorum bunu alırsam bendeki deathadder v3 proyuda 8k hz kullanabilir miyim ?

beyler acil bir sorum var bunun yanında 8k hz dongle geliyor mu bende deathadder v3 pro var onu maalesefki 1000 hz kullanıyorum bunu alırsam bendeki deathadder v3 proyuda 8k hz kullanabilir miyim ?
Geliyor diye hatırlıyorum bunu kullanirsan deathadder i çöpe atarsın o derece

hayır sadece viperı 8khz kullanabiliyorsunuz diye biliyorum bi videoda öyle söylüyordu çeken kişi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,470
Üyeler
183,435
Son üye
MEVOLİ
Geri