Razer Viper V3 Pro vs Superlight 2

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,775
superlight 2 düşünüyordum başta ama beyaz alacağımdan sararma sorununun kronik oldığunu gördüm ve kağıt üstünde viper v3 pro daha iyi hangisini almalıyım sizce?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
upupup

bütçe ne kadar ona göre önereyim

bütçe ne kadar ona göre önereyim
Wl beast x var onlarla aynı paraya ama dediklerimi 5kya alacağım o yüzden ikisinden biri olması lazım 5 6k arası çıkar ama

O zaman direk superlight alın gecin eğer FPS oyunu oynuyorsanız
Beyaz alacağımdan dolayı sararma sorunu var setup beyaz ve viper v3 kağıt üstünde daha iyi,daha çok tercih ediliyor

Yani evet kağıt üstünde öyle onun yerine wraithteki mouselari tercih edin mesela beast X
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda çok iyi marka

Hocam selamlar yakın zamanlarda superlight 2c aldım bende aynı şekilde 2 cihaz arasında kalmıştım ve tamamen kişisel bir tercih olarak Logitech ürünlerindeki mouselarda olan sensörlerinin oynayışımda daha rahat hissettirdiği kanaatine vardığım için tercihimi Logitech den yaptım. Burdaki temel öncelik el boyutu ve mouse u sürekli olarak kullanırken tercih ettiğin mouse gripi iyi incele kendine en uygun olanı o şekilde seç iki üründe performansta hiçbir fark hissettirmiyor sadece hangi markada hissiyatın daha rahat onları öncelik belirle ve hareket et derim

superlight 2 düşünüyordum başta ama beyaz alacağımdan sararma sorununun kronik oldığunu gördüm ve kağıt üstünde viper v3 pro daha iyi hangisini almalıyım sizce?
viper v3 pro kullanıyorum oyle boyle bır sey degıl dusunmeden al dostum

Wraith sitesinden atk x1 ultimate v2 alın. Özellik olarak top nokta. Ve kasa da bire bir razer viper v3 pro klonu. Renk seçenekleri de çok hoş

viper v3 pro kullanıyorum oyle boyle bır sey degıl dusunmeden al dostum
Ne zamandır kullanıyorsun sararma söz konusu mu bide aldığın hz değerlerini yorumlayabilir misin

Ne zamandır kullanıyorsun sararma söz konusu mu bide aldığın hz değerlerini yorumlayabilir misin
hocam 2025 yazından beri kullanıyorum sıyah mouse sararma vs yok kasası saglam gocme vs yok su ınsanlar orta tusunda bir sorun oalcagını soyluyor fakat bende bu kadar surede herhangı bır sorun olmadı hz değerleri yorumlar mısınız derken dongle ıle gelıyor zaten muthıs mouse hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer viper v4 pro eli kulağında.
hocam tam bunu dıyecektım ben vıper v3 pro alacagıma bunuda tercıh ederdım esporcular vsde baya buna gectı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,677
Üyeler
190,253
Son üye
geasypeasy
Geri