O zaman direk superlight alın gecin eğer FPS oyunu oynuyorsanızWl beast x var onlarla aynı paraya ama dediklerimi 5kya alacağım o yüzden ikisinden biri olması lazım 5 6k arası çıkar ama
viper v3 pro kullanıyorum oyle boyle bır sey degıl dusunmeden al dostumsuperlight 2 düşünüyordum başta ama beyaz alacağımdan sararma sorununun kronik oldığunu gördüm ve kağıt üstünde viper v3 pro daha iyi hangisini almalıyım sizce?
Wraith sitesinden atk x1 ultimate v2 alın. Özellik olarak top nokta. Ve kasa da bire bir razer viper v3 pro klonu. Renk seçenekleri de çok hoşsuperlight 2 düşünüyordum başta ama beyaz alacağımdan sararma sorununun kronik oldığunu gördüm ve kağıt üstünde viper v3 pro daha iyi hangisini almalıyım sizce?
hocam 2025 yazından beri kullanıyorum sıyah mouse sararma vs yok kasası saglam gocme vs yok su ınsanlar orta tusunda bir sorun oalcagını soyluyor fakat bende bu kadar surede herhangı bır sorun olmadı hz değerleri yorumlar mısınız derken dongle ıle gelıyor zaten muthıs mouse hocamNe zamandır kullanıyorsun sararma söz konusu mu bide aldığın hz değerlerini yorumlayabilir misin
hocam tam bunu dıyecektım ben vıper v3 pro alacagıma bunuda tercıh ederdım esporcular vsde baya buna gectıRazer viper v4 pro eli kulağında.